REKLAMA
Witam, chciałbym kupić nowy samochód ponieważ mój stary samochód (VW Golf IV tdi) zaczyna szwankować aktualnie to elektryka i klima więc postanowiłem wziąć kredyt na kwotę 15 tys i kupić coś lepszego niestety nie wiem co kupić ponieważ wybór jest zbyt duży dlatego piszę tego posta z prośbą o pomoc w znalezieniu czegoś odpowiedniego dla mnie.
Więc może teraz przejdźmy do moich wymagań przede wszystkim potrzebuje samochód na benzyne( BEZ LPG) i najlepiej bez turbiny demonem prędkości nie musi być bo już się wyszalałem w golfie ma być oszczędny ale nie tak jak te nowe samochodu 1.0 turbo i 3 litry spalania a silnik po 100tys do wywalenia silnik ma być nie zawodny najlepiej bez zadnych FSI i innych pierdołek zwykła jednostka benzynowa kolejna sprawa to tempomat i automatyczna klimatyzacja reszta udogodniej to tylko niepotrzebne wydatki a na sam koniec zostaje już buda musi być poprostu młodzieżowa ponieważ mam dopiero 22 lata wiec takie np. toyota avensis, kia ceed(hateback bo w kombi nawet się mi się podoba) nie podobają nie ważne czy to kompi sendan cupe czy hateback ważne żeby się dobrze prezentował niektórzy mogą się zapytać czemu obchodzi mnie tak bardzo wyglad budy to już odpowiadam ponieważ chciałbym żeby to był mój ostatni samochód w życiu więc musi mi się po prostu podobać wewątrz jak i z zewnątrz.
Z góry przepraszam za tak chaotycznie napisany post i dziękuje za pomoc w odnalezieniu tego jedynego