Witam, Pomozcie jaki samochod mam wybrac szukam diesla bardziej dynamicznego wiecej niz 100km, Moje propozycje: Pierwsze miejsce A4 B6 corolla,leon,golf.a3. Pozdrawiam
To Ty pomóż nam i napisz: 1. Ile rocznie zamierzasz robić km? 2. Czy będą to krótkie trasy czy dłuższe wypady? 3. 18 tysięcy to budżet na samo auto czy wszystko co masz na auto+opłaty+ najpotrzebniejsze naprawy po zakupie? 4. Wolisz segment C czy D? 5. Z jakiego województwa jesteś?
Jak śmigasz po mieście to szkoda kasy na diesla, bo padnie zaraz turbina, sprzęgło i dwumasa. Korzystniej finansowo wypadnie benzyna z instalacją gazową. W tej cenie rozejrzyj się za: - Toyotą Corollą E12 (1.6) - Seat Leon I (1.8T) - Opel Astra H (1.8 ECOTEC 125 KM) - Mazda 3 (2.0) - Peugoet 307 I FL (2.0)
dobry gazownik i nie masz problemu z instalacją, a z dieslem tak się nie da zaradzić Jak Ci spali 15l LPG to wyjdzie Ci jak 6l ON (przy dzisiejszych cenach), które są do osiągnięcia na trasie, a nie w mieście
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Kompaktowe nowe hatchbacki do miasta – wygoda i niskie spalanie Segment C cieszy się w Polsce – wg danych PZPM – bardzo dużą popularnością. Udział rejestracji tego typu aut to 30 proc. całości. Zgodnie z danymi JATO Dynamics najczęściej wybieraną wersją tych samochodów ...
mialem samochod na gaz poprzednio na koszty nie narzekalem ale i tak musialem zalac za 100 na miesiac paliwa do tego swiece co chwile,kable itp plus co chwile na stacje
to z dieslem będzie podobnie tylko drożej w naprawie, bo zwykłe świece żarowe są droższe niż zapłonowe i nierzadko się urywają jak nigdy nie wymieniane
Tylko zwykłe świece żarowe wymienia się co kilka naście lat a nie co pół roku.w golfie przez dwa lata użytkowania padł mi silnik i skrzynia plus inne małe rzeczy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.