planuję zakup samochodu, mam przeznaczone na to ok. 32000 (opłaty to dodatkowe koszta, którę przewiduje). Samochód musi być ekonomiczny, na pewno nie w kombi. Myślałem nad Mazdą 3 lub Renault laguna, jednak jestem kompletnym laikiem w motoryzacji na ten moment.
Bardzo prosiłbym o pomoc w doborze auta.
Rejony w jakich dokonam zakupu to maks. 50 km od kodu pocztowego 18-200 lub w Warszawie.
pavkel, sprecyzuj swoje wymagania co do wielkości auta, rocznych przebiegów i podziału przebiegu między trasą, a miastem. Możesz poszukać Hondy Civic VIII 1.8, Fiata Bravo 1.4T, Opla Astry H, Renault Megane III.
Auta będę używał do jazdy właśnie po Warszawie oraz do kodu 18-200 raz na jakiś czas czyli raczej częściej niż raz do roku dłuższej trasy jak 150km nie zrobię. Auto nie może być duże, właśnie coś na wielkość mazdy 3 maksymalnie lub renault laguny. Koniecznie pięciodrzwiowe.
W takim wypadku szukaj benzyniaka. W przypadku aut które podałeś napisałem wyżej o jakie benzyniaki chodzi. Z innych aut to dodam to propozycji Ossy'iego: Hyundai i30, Kia Cee'd, Honda Accord VII
Classic Car Festival w Tokio - zabytkowe perły Zabytkowe samochody mają swój nieodparty urok, o czym już po raz kolejny mogli się przekonać goście tegorocznego Classic Car Festival zorganizowanego przez Toyota Automobile Museum. W imprezie wzięły udział najpiękniejsze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.