Samochód do 2 / 2,5 tys.

30 Lip 2016, 16:40

Witam,
poszukuje samochodu w granicach 2 tys (w porywach do 2,5 tys). Niedawno zdałem prawko i chciałbym zacząć wreszcie jeździć.

Samochód ma służyć na dojazdy do szkoły, na siłownię, czasem jakiś wypad poza miasto.

Miasto: Tarnobrzeg / Sandomierz ( + / - 50 km )

Nie chcę wybrzydzać, ale wolałbym uniknąć Uno, Tico i Cinquecento.

Co powiecie na te autka:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
http://www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/_ ... 80253.html
Nate
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Lip 2016, 16:47

Clio sprzedane
Nate
Nowicjusz

30 Lip 2016, 19:49

Rover na pewno będzie miał jakiś defekt za tą kasę - blacha albo uszczelka
Golfa można obejrzeć
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

01 Sie 2016, 00:35

Golf też lekko trupiasty.
Nate
Nowicjusz

01 Sie 2016, 06:19

W tej cenie trzeba niestety zmierzyć się z rzeczywistością. Za takie pieniądze w miarę możliwe w kosztach utrzymania i wygodne auto to tylko Lanos. Taka jest prawda.
MariuszK
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 11 2006
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

01 Sie 2016, 06:29

Szukaj Lanosa, Felicii lub Astry F - największe szanse znalezienia nadających się do jazdy, może nawet z LPG, proste i tanie w naprawach, sporo ofert sprzedaży więc da się coś wybrać.
BobsonNM
Nowicjusz

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Renault Scenic I ph I
Paliwo: Benzyna + LPG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

AMAZING PARTS - SKODA Octavia rozebrana na części
    SKODA razem ze School of Form zorganizowała wyjątkowe wydarzenie AMAZING PARTS, podczas którego Nowa Skoda Octavia zostanie rozebrana na części, a z nich młodzi projektanci/studenci School of Form, pod okiem znakomitego ...
    Jak kierowcy mogą zabezpieczyć się przed wirusem?
    Zagrożenie koronawirusem sprawia, że chętniej przesiadamy się do samochodów, unikając skupisk ludzi np. w komunikacji miejskiej. Własny samochód to teraz faktycznie najbezpieczniejszy środek transportu, pod ...

01 Sie 2016, 17:40

A czego Ty oczekujesz od auta za 2k? Stanu igła? Takie tylko w salonie.. ja dwa tygodnie temu kupiłem Uno 1.4 za 1400zł,technicznie kilka mankamentów do zrobienia i blacha do ogarnięcia bo niestety ruda wychodzi powoli więc musisz się z tym liczyć. Coś za coś.

Druga sprawa czy masz dodatkowe środki na pakiet startowy? Tzn wymiana rozrządu,oleju itp.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

03 Sie 2016, 15:05

Tak, mam osobny budżet na pakiet startowy i OC. Nie oczekuje igły, po prostu żeby była podłoga i progi, a nie same dziury.
Nate
Nowicjusz

03 Sie 2016, 15:38

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko nie podoba mi się coś próg od strony pasażera.
[link do oferty na Olx wygasł] - sądząc po tablicach długo w jednych rękach tylko poproś o więcej zdjęć.
[link do oferty na Olx wygasł] - wiem że handlarz ale buda bardzo ładna i też długo w jednych rękach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna