Witam. Poszukuje samochodu, który miałby być kupiony w czerwcu. Główne wytyczne: -silnik około 140km -rozsądne koszty utrzymania (lpg raczej mnie nie interesuje) -bardzo mała awaryjność -nie za duży samochód - będę jeździł głównie sam, bądź w 2
A i uprzedzę odpowiedzi typu 'google' przeszukałem już chyba prawie wszystko i nie znalazłem jeszcze samochodu dla siebie.
Skoro piszesz że mało będziesz jeździł i tylko we dwie osoby polecam Ci e46 w coupe przykładowo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Lub coś z vagów w dieselu [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Z benzynki to możesz coś poszukać 1.4 TSI tylko nie jestem pewny co do awaryjności tych silników.
Testy wodorowej Toyoty Mirai w Chinach Toyota rozpocznie testy wodorowego sedana Mirai w Chinach. Firma sprawdzi możliwości adaptacji tej technologii w Państwie Środka. Jednocześnie japońska firma zadeklarowała, że wybuduje stację tankowania wodoru w swoim chińskim ...
Co wspólnego ma dekoder VIN z ochroną Twoich finansów? Sprawdź! Zwłaszcza osoby prywatne samochodu szukają na rynku wtórnym. Jednak samochody używane są coraz droższe, a przy tym nie zawsze wolne od wad – technicznych i prawnych. Nic dziwnego, że przy zakupie pojazdu z drugiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.