REKLAMA
Witam,
piszę tutaj po raz enty... najpierw chciałem samochód za około 10 tysięcy, potem za 30, teraz wychodzi mi, że najlepiej za 20, jeśli bardzo warto to 25 tysięcy. Byłem bardzo mocno nastawiony na Astrę III GTC, jednak zrezygnowałem ze względu na niepraktyczność samochodu. Po mieście raczej jeździł nie będę, więc może diesel też byłby sensowny, nie mniej przebiegi max 10k rocznie raczej powinny sugerować benzynę/LPG. W chwili obecnej rozpatruję wszystkie samochody jeśli chodzi o nadwozie - grunt, żeby byłby 4/5 drzwiowe. Zrezygnowałem też z Mazdy 6, ponieważ kwestia rudej w tym aucie jest na tyle problematyczna, że nie warto ryzykować.
Moje typy to:
- Fiat Bravo II 1.4 90 (zdaję sobie sprawę, że niezbyt jedzie, ale trudno...), w konfiguracji/wyposażeniu sport - taki mi się po prostu podoba
- Opel Vectra GTS pewnie z silnikiem 1.8 122
- BMW E46
- Kia Ceed kombi
Co do Ceed'a - jest w ogóle możliwość dostania go w cenie do 25000 uwzględniającej wszystkie opłaty oraz pakiet startowy? Wygląda świetnie, kombi więc pakowne, stosunkowo młody rocznik - co sądzicie?
Pytanie w sumie do @Dzida bo ma Lexusa IS200 - jak pakowny jest ten bagażnik? Bo z tego co widziałem to taki sobie chyba. A też biorę Lexusa pod uwagę.
Poniżej podrzucę kilka linków:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]