Vermin napisał(a):Sierra była mistrzem Polski zarówno w Driftingu jak i w Rajdach
![OK :ok:]()
. Więc przykro mi kolego ale
Koniu wie co mówi i jeżeli ktoś ma się nie znać to na pewno nie on. Siedzę w takich własnie samochodach od zawsze (stąd też znalazłem się w temacie BMW, a nie na odwrót -> to po prostu marka która ma w ofercie najwięcej RWD o sportowym charakterze).
Dobrze może być mistrzem supergalaktyki nie podoba mi sie nie kręci mnie ten samochód. To ja mam się jako kierowca czuć w nim komfortowo i być z niego zadowolony a nie spełniać wasze oczekiwania bo po to tu piszę żebyście to wy mi pomogli spełnić moje. Napisałem Wam że sierra odpada to cóż życie jest ciężkie i musisz przeboleć. Napisałem o koledze który wygrał rajd ponieważ C2 podoba mi się uwzględniłem go w swoich samochodach a koniu mi piszę że to samochód porażka i śmiech na sali. Bardzo przepraszam ale to on się tu nie zna bo skoro jest moderatorem powinien wejść i zorientować się co to za samochód i jakie ma on osiągi.
Samochód który w budżecie do 10k nie ma żadnej konkurencji.
Dobrze ale ja mam do wydania 20 tyś na samochód i nie chcę żeby była to sierra czemu patrz post wyżej...
Jak na to ile kosztowało Subaru... Na pewno na ulicę byłoby ostatnie z tych trzech w kolejności... ZDECYDOWANIE NIE KUPIŁBYM TEGO NA ASFALT BO ZA TĄ KASĘ MOŻNA MIEĆ DUŻO LEPSZY SAMOCHÓD NA ULICĘ.
Dobrze ale podoba mi się, ma dobre osiągi, części są wytrzymałe i te samochody naprawdę wiele znoszą. Odpowiada moim oczekiwaniom więc nie rozumiem dlaczego miałbym nie podawać.
Chyba po to tu jestem by wybrać najlepszy model z tych które mi odpowiadają. Subaria to jedna z opcji która mi odpowiada ale cóż mówisz że za tą kasę można coś lepszego wyskrobać ok masz racje
![Uśmiechnięty :)]()
Doradziliśmy Ci już... Nie słuchasz... E30 To drugi zaje**sty samochód który właśnie wrzuciłeś do kosza... Brawo...
I to są właśnie te mity i stereotypy... Domyślam się że Sierry nawet w życiu na oczy nie widziałeś. To jest właśnie tak gdy komuś kto chcę się lansić, a nie jeździć poleca się dobre samochody. Kup sobie fiata pande i zrób czip-tuning. Myślałem że temat będzie ciekawszy... A Ty odrzuciłeś właśnie wszystko co ciekawe.
Gdybyś czytał od samego początku wiedział byś że miałem już BMW e 30. Chce teraz coś nowego nowe wrażenia. Powiedź mi jaki jest w tym sens żebym kupował samochód który sprzedałem 2 miesiące temu bo ja w tym nie widzę logiki. Temat byłby ciekawszy gdybym miał już jakiś zarys samochodu bo bym przygotował plan działania. I co z tego że powiem ee wsadzę intercooler, turbosprężarkę a w rzeczywistości samochód będzie już coś takiego posiadał. To jest bezsens żeby opisywać co będę robił więc proszę Cię nie mów mi że chce tylko zrobić czip tuning i wieś tuning. Bo jeśli tak miało by to wyglądać to kupił bym golfa 3 i zczipował go i zostawił. Nie nie chce żeby to tak wyglądało chce coś fajnego i dobrze prezentującego się bez przesadnej wizualizacji jak zaznaczam cały czas!
- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Coś się ty tak tej sierry uczepił. Dobrze ale może jest super samochodem ale nie mów mi że nie ma na nią auta. Bo to się robi śmieszne.
![Bardzo zły :evil:]()
ja nie wiem czy ty tak bronisz koniu czy co bo zaraz mi powiesz że lepiej było by kupić sierre niż Bugatti Veyron. Pewnie dasz mi kontre że jaka jest przepaść finansowa między tymi samochodami ok jest ale tak mówisz o tym samochodzie jakby był milion razy lepszy !
Za to ja już WIEM że MY mamy do czynienia z gimbazą. Nikt Ci tu nie pomoże bo na to nie pozwalasz. Jesteś kolejnym dzieciakiem z ery i'phona który g**no wie o samochodach i jak zawsze jest najmądrzejszy. W Ścierce pewnie w życiu nawet nie siedziałeś, jesteś przesiąknięty mitami po uszy, a wrzucasz jakieś trupy:
Powiedź mi skąd ty to wnioskujesz że nie znam się na samochodach ?? Sam zrobiłem sobie e30 drift jeździłem nią od 18 a ty mi hipokryto mówisz że nie znam się !! Wyuczyłeś się jakiejś durnej regułki o fordzie sierra i myślisz że jesteś mechanikiem wszech czasów ?? Klękajcie narody przecież to jest mechanik doskonały ! Kupujcie sierre a jeśli Ci się nie podoba to zgiń w piekle !
Acura RSX Type S
Mitsubishi Colt IV
Subaru WRX STI
Mitsubishi Lancer Evolution VIII
to są trupy według Ciebie w porównaniu do Sierry to albo jesteś niezrównoważony albo tak bardzo chcesz bronić kolegę. To Samo w sobie jest nie logiczne
Samochody które podałem mają nowe innowacje konstrukcyjne i silnikowe które przewyższają Technologie sierry kilkakrotnie! Gdyby było inaczej nadal byśmy jeździli samochodami pokroju sierry. Skoro twierdzisz że Mitsubishi Lancer eco 8 nie ma szans z fordem sierrą to naprawdę to jest dopiero prawdziwa oznaka że nie wiesz o czym piszesz i nie masz o tym zielonego pojęcia. Więc proszę Cie nie oczerniaj mnie mówiąc że ja nie widziałem samochodu na oczy !
Nie mogę słuchać tego steku bzdur... Poczytaj kolego co tymi samochodami "wywalczono" w motorsport'cie NA CAŁYM ŚWIECIE i przestań słuchać kolegów z klasy którzy wiedzą tyle co Ty albo i mniej. Nie chcę mi się pomagać na siłę... Dobrze się składa że nie kupisz Sierry czy E30 bo żal mi tych samochodów na Ciebie. Nie będę Cię ciągnąć za uszy... Kup sobie jakiś hondowski złom, wrzuć sticker-bomb na jeden przedni błotnik i przypnij maskotkę do zderzaka...
Stek bzdur jest niestety w Twoim poście. Bo uznajesz tylko jeden samochód który dawniej był naprawdę dobry. Wymagasz od demnie żebym podporządkował się Twojej ideologi motoryzacyjnej. Niedoczekanie Twoje !! Oczerniasz mnie że potrafię tylko czipować samochód i robić wieś tuning nie znając mnie i mojego doświadczenia samochodowego! Jesteś człowiekiem na rozwoju podstawówki bo tam powinno się zaczynać uczyć czytania ze zrozumieniem. Od samego początku pisałem że nie chce tuningu wizualnego a ty bezczelnie mówisz że mój tuning mechaniczny to tylko czip i zderzak !!! Jesteś zapatrzony w swoje ideologie i nie potrafisz uznać i uszanować zdania kogoś komu nie odpowiada dany model ! Kim TY JESTEŚ żeby mówić mi że nie znam się na samochodach !! Sam musiałem podać typy samochodów bo nigdy bym się nie doczekał na sensowna odpowiedź. Taka jest mentalność polaków i to ty jesteś stareotypowy bo widzisz tylko samochody (VW, Sierre, audi) tylko to w większości potraficie tuningować niestety ja mam szersze spojrzenie na motoryzacje i nie myślę się ograniczać do samochodów które mi się nie podobają. Tak jak już pisałem zgłaszam Cię do administratora za obrazę mnie, moich poglądów, mojego doświadczenia i doświadczenia moich kolegów w byłej klasy...
jiGsaw napisał(a):Żeby jeszcze nie odrzucał grupy VW to by się chociaż coś z 1.8t pokombinowało albo nawet 2.3t, ale nie...
![Zmieszany :?]()
Nie nie chce VW jest wiele innych samochodów lepszych od VW i nie będę ograniczał się tylko do tych podstawowych samochodów spotykanych na co dzień
TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ! Jestem niezadowolony, nieusatysfakcjonowany. Nie polecam tego forum ponieważ nie można mieć tu własnego zdania jak i nie została udzielona mi żadna pomoc a w zamian pomocy zostałem obrażony !!