REKLAMA
Witam, szukam auta do 20 tysięcy, mogę w razie potrzeby dopłacić tysiąc lub dwa ale wiadomo, tańszymi cenami nie pogardzę.
Mam pewnie dziwne wymagania bo chcę mieć samochód z pazurem ale spalania też nie chcę zbyt dużego, najlepiej średnia poniżej 9l/100 km, chociaż takiego trudno znaleźć
Samochód najlepiej rocznikowo od 2002r w górę. Paliwo, obojętnie, skrzynia biegów manual. Mój przebieg roczny nie jest zbyt duży, jestem z Krakowa więc w miarę możliwości oszczędzam samochód i jeżdzę komunikacją miejską ale w wakacje dużo zwiedzam zagranicy i w efekcie parę ładnych kilometrów się zrobi.
Upatrzylem dwa typy samochodów czyli Mazda 3 I oraz Peugeot 407 136km Diesel, jestem zwłaszcza za tym drugim samochodem gdyż wydaje mi się dobrą opcją (przedewszystkim ze spalaniem) chociaż aż takiego pazurka w osiągach chyba nie ma
Także proszę o doradzenie, ocenienie podanych wyżej propozycji oraz oczywiście podanie swoich bo po to założyłem temat. Jak coś to nie bijcie za małą wiedzę samochodową i też jak podałem zbyt mało informacji to proszę o zwrócenie uwagi Zdaję się na Was i czekam na propo.