REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no offense, ale jesteś trochę hipokrytąPionek napisał(a):Mizer napisał(a):
od paru dni zwróciłem uwagę także na Seat Leon II 2.0 (200KM) można go dorwać z dobrym rocznikiem w tym przedziale cenowym chyba najlepszym z wymienionych.
To chyba jakiś z Niemiec po szkodzie całkowitej ktoś normalny sprzeda Leona II 2,0T jak starszy Leon Cupra chodzi po 20 parę tys? 1,8T?
Ewidentnie nie ten budżet, na A3 2,0T czy Leona to tak te 25-30 min trzeba mieć, chociaż skoro rocznik 2005+ to nawet te 30 tys min.
mike napisał(a):no offense, ale jesteś trochę hipokrytą gdy w jednym temacie zwróciłem Ci uwagę, że 20 czy tam 25k to mało na 20 TFSI w Leonie i jest to raczej 30k to napisałeś, że wystarczy, a ja mówię o Cuprze czy innym FR. Ustalmy jedną wersję wydarzeń, bo miotasz się w zeznaniach
radziłbym uważać na językPionek napisał(a):Tak, miotam się w zeznaniach a Ty masz poważne problemy z pamięcią...gdzie ja pisałem że za 20k kupi się Leona 2,0 TFSI???? Tam była mowa o 25-26k, poza tym tutaj też autor pyta o A3 8P które kosztuje więcej bo nawet 30 k..
Więc nie wiem co Twój post ma wnosić do tematu, że ja niby gdzies mówiłem że za 20k się kupi 2,0 TFSI Leona II? chyba coś pomylies, na drugi raz skopiuj do notatnika jak masz problemy i kręcisz i nie pamiętasz a nie wprowadzasz w błąd
i tak jak najbardziej trzymajmy się jednej wersji pod warunkiem że nie mamy jakiś urojeń
niejaki Pionek, 5.04.2017 16:26To spokojnie 25-26k kupisz Leona II 200 koni, niby też FWD ale S3 8L tak jak pisałem to starocie, nie wiem czy tak szybko znajdziesz coś godnego uwagi.
niejaki mike 5.04.2017 16:59raczej 30k+
niejaki Pionek 5.04.2017 17:08Mówisz o Cuprze? ja mówie o zwykłym 2,0 200 koni z 2005-2006 roku się kupi na luzie
mike napisał(a):Jak się teraz odniesiesz do 25-26k vs Twojego 30k sprzed kilku postów?