Proszę o poradę jak model auta byłby najlepszy. Cechy, które mnie interesują to miejsce w bagażniku na duży wózek dziecięcy i bagaże tak żeby oczywiście pozostalo miejsce dla dzieci w środku. W miarę możliwości bezawaryjny (bo kompletnie się nie znam na autach i chciałabym coś pewnego) a ewentualnie też dostępne i tanie części zamienne. Raczej nie kombi. Nie zależy mi na marce (choć to zapewne idzie w parze z jakością) ani na dużej mocy. Podoba mi się Dacia Sandero stepway ale podobno ma mały bagażnik. Aha w cenie do 30 000 zł.
Mam Dacie Sandero I i moim zdaniem jak na ten segment samochodu bagażnik jest bardzo duży tj. około 320 litrów, pamiętajmy że to jest segment aut miejskich. Jak potrzebujesz czegoś większego, rodzinnego i nie kombi to proponuję np. Forda C-Max po lifcie spokojnie w tym budżecie, lub jeśli zależy Ci na jak najmłodszym aucie a zarazem rodzinnym to na granicy budżetu jest np Dacia Lodgy.
Ale ja miałam na myśli Dacie Sandero stepway, a nie zwykła Dacia Sandero. Podobają mi się suvy ogólnie dlatego ten model wchodził w grę, a on ma chyba mały bagażnik. Przebieg wiadomo - fajnie by bylo jak najmniejszy.
Z linii montażowej zjechał milionowy Tiguan w Wolfsburgu W ubiegłym tygodniu z linii montażowej zjechał milionowy Tiguan wyprodukowany w zakładach w Wolfsburgu. Był to biały Tiguan z pakietem R-Line i silnikiem 1.4 TSI o mocy 118 kW (160 KM). Tiguan jest najpopularniejszym SUVem ...
Co kryje się pod nazwą akumulator i jak on naprawdę działa? Akumulator jest, w najprostszy sposób ujmując chemicznym źródłem i jednym z dwóch źródeł prądu w każdym samochodzie z silnikiem spalinowym. Drugim jest alternator lub prądnica (w wypadku starszych ...
Dacia Sandero Stepway nie różni się niczym od zwykłej oprócz paru dokładek plastikowych, ciut większego prześwitu oraz ceny. To w żadnym przypadku nie jest SUV ani nawet Crossover. Jest tak samo zwykłym miejskim samochodem jak wersja bez dopisku Stepway. Bagażniki z tego co mi wiadomo również są takie same.
Akurat ten model bym odrzucił bo jeżeli zależy Wam na przestrzeni oraz dużym bagażniku to polecam skupić się na nadwoziu kombi i szukać takich aut jak Opel Vectra czy Ford Mondeo, oferują znacznie więcej i są lepiej wykonane pod każdym względem niż Dacia.
To może citroena c4 picasso. Bagażnik jest spory około 500 litrów wiec wózek się spokojnie zmieści. Moj szwagier takim jeździ i wydaję się być ok. Nie słyszałem, żeby na niego narzekał. Nie wiem jak jest z częściami zamiennymi.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.