REKLAMA
Witam
Na wstępie chciałbym zaznaczyć ze jest to mój pierwszy temat tutaj i jeśli się źle z czymś określiłem to proszę o wyrozumiałość
Planuje zakup samochodu w najbliższych miesiącach (czerwiec / lipiec). W tym celu chciałbym abyście jako lepiej "Rozgarnięci" w temacie niż ja poradzili mi co kupić a od czego trzymać się daleko...
Rozglądam się już od paru miesięcy za samochodami w tym przedziale cenowym co w temacie czyli +/- 20Tys. i mam parę typów które wam chciałbym przedstawić i wysłuchać waszej opinii na ich temat. Ogólnie samochód musi spełniać moje warunki: 2005+rocznik, Hatchback, Benzyna. Samochody które wybrałem to Audi A3 8p 2.0 (200 KM), Astra h (GTC wersja) 2.0 (200KM) i od paru dni zwróciłem uwagę także na Seat Leon II 2.0 (200KM) można go dorwać z dobrym rocznikiem w tym przedziale cenowym chyba najlepszym z wymienionych. Co do audi to ciężko z nimi na Rynku i ciężko chyba będzie "Wyrwać" coś ogarniętego. Dodam ze samochód będzie służył do jazdy po mieście(Dojazdu do drugiego miasta 11km), dojazdu do pracy (~3km w jedna stronę) , I czasami dłuższych tras gdy będzie "Ciepło ". Pozdrawiam i czekam na wasze komentarze. (woj. Zachodniopomorskie)