Witam. Postanowiłem się Was poradzić w sprawie mojego drugiego samochodu, który właśnie planuję kupić. Do tej pory jeździłem Hondą Civic 7, byłem z niej zadowolony, ale przyszedł czas na zmiany. Chciałbym teraz coś w dieslu, najlepiej z silnikiem 1.9. Słyszałem, że jest najmniej awaryjny. Oczywiście nie chciałbym być częstym gościem w serwisie... Fajnie by było jakby to był rocznik powyżej 2005. Z takich bajerów w środku to mogłyby być skórzane fotele ( jeżeli zmieści się to w budżecie), ale nie jest to warunek konieczny. Na samochód chcę przeznaczyć 22 000 zł.
Jak do tej pory rozglądałem się za czterema modelami: -Seat Leon 2 -Seat Ibiza 4 -BMW seria 1 -Alfa Romeo 159
Nie mam pojęcia co będzie dla mnie najlepsze. Jakie są Wasze propozycje?
Nowoczesny i pełen charakteru - Citroen SpaceTourer Nowoczesny i pełen charakteru – taki jest nowy CITROËN SpaceTourer. Z nadwoziem dostępnym w trzech wariantach i różnymi konfiguracjami wnętrza doskonale wpisuje się w nowoczesny styl życia – dla rodziny, ...
Pojazd uprzywilejowany - usuń się z drogi i ułatw przejazd Ratowanie zdrowia, życia, mienia ludzkiego oraz zachowanie bezpieczeństwa to najczęstsze powody, dla których na ulicy pojawia się pojazd uprzywilejowany. Każdy kierowca ma obowiązek usunąć się z jego drogi, aby ułatwić ...
To ja bym odpuścił diesla oraz Ibizę. Diesel nie nadaje się do miasta a Ibiza na trasę. W Alfie tylko zwykłe 1.8 W Leonie w sumie nic nie polecę z benzyn... A co do BMW to jak znajdziesz 2.0 to można brać.
Mocniejsze jest 2.0 ma 6 garów a nie tylko 4, trwałość to też plus dla 2.0 bo 1.9 jest mniej trwałe i pogadaj sobie z naszym forumowiczem który kupił 318i E46 czyli mateo199214 on ci powie co sądzi o tym aucie bo twierdzi, że audi 80 i astra F są lepsze od tej beemki. Więc jak co to bierz 2.0 znajomy posiada i nie narzeka
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.