Samochód do 24k zł Rodzinny

08 Wrz 2015, 18:19

Witam wszystkich użytkowników i administrację :)

Szukam samochodu od jakiegoś czasu i nie wiem co wybrać, aktualnie co mam na oku to Renault Espace/ Grand Espace, Citroen C4 GP, C8 (i inne jego pochodne czyli Lancia phedra i Peugeot 807) Musi byc to samochód na rope przynajmniej 130 konny motor pojemność od 1800ccm max 2200ccm, benzyniak w ogóle nie wchodzi w grę! Nie proszę o podsyłanie linków do konkretnych ofert ale prosił bym o poradę czy dobry wybór to jest, oczywiście za i przeciw chętnie poczytam i oczywiście inne samochody też mile widziane.

I teraz co najważniejsze:

Budżet ok 14tyś do 20 tyś zł
Użytkowanie 80% miasto
Własne potrzeby: 5/7 osób duży bagażnik i co najważniejsze 3 pełne fotele w 2gim rzędzie siedzeń musi się zmieścić 2 foteliki Recaro 0-36kg i dorosłą osobe.

ps. samochody które mnie nie interesują to Seat ALhambra , VW Sharan, Fiat Ulysey (czy jak sie on tam nazywa), Ford Galaxy mk2 najprościej mówiąc są BRZYDKIE :mrgreen:

ps2. Żonie też musi się podobać................. :x

Ps3. Aktualnie jestem najbardziej skłonny kupic Grand Espace ze względu na funkcjonalność Duży, Wysoki, dopinane fotele, panoramiczny dach to jest dodatkowy atut
Rufu5
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 10 2007
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Audi A4 Avant B6
Silnik: 1.9 TDI 135KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

08 Wrz 2015, 18:22

Rufu5 napisał(a):benzyniak w ogóle nie wchodzi w grę!

Rufu5 napisał(a):Użytkowanie 80% miasto

taaaaa :ok:
nikt do tego ręki raczej nie przyłoży ;)
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GT86
    Długo oczekiwany sportowy samochód Toyoty znalazł się w salonach sprzedaży w 2012 roku, wraz z bliźniaczym modelem Subaru BRZ. Oba samochody współpracujących ze sobą japońskich producentów zajęły drugie ...