Samochód do 25 000 zł

06 Sty 2015, 22:52

Wyglądowo bardziej chyba BMW, chociaż po przejzeniu kilku ofert hondy musze przyznac ze z każdą chwilą coraz bardziej do siebie przekonuje. Dużo pytań pada na czym mi zależy... Otóż pewnie na tym co każdemu, żeby się nie psuł, żeby dobrze się jeździło, żeby ładnie wyglądało. Aktualnie będę woził przyszłą żonę i siebie, dziecko w przyszłości kiedyś tam na pewno.

Różnice pomiędzy samochodami - BMW to BMW jednak co jak co i sam jeździłem właśnie takim i mi się podobało. Za tą samą cenę mam Hondę, spalanie takie samo (niektórzy piszą, że wygrywa BMW inni że Hona, więc może uśrednijmy to :P). Większą moc dostanę w Hondzie o ile dobrze pamiętam. Wnętrze w BMW mi się podoba, w Hondzie też, takie hmmm Sci - Fi troszkę.
jacobson
Nowicjusz

Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Renault City K-ZE - elektryczny model z segmentu A
    Renault City K-ZE. Jest to w pełni elektryczny samochód miejski, który należy do samochodów klasy A o stylistyce SUV. Będzie także sprzedawany na światowych rynkach. Poprzez światową premierę modelu Renault ...