Witam wszystkich , tak jak w temacie szukam autka do 25 tyś . mam wiele opcji , ale szukam przede wszystkim
- diesla poj. max 2.0
- dobrze wyciszony
- wszystko byle nie kombi
- rocznik od 2000
Mam pare opcji od audi a3 , a4 , alfe romeo 147 i 156 ale może macie jeszcze inne ciekawe pomysły . Zależy mi na tym , żeby jeździć, a nie żeby stał u mechanika .
Witaj.Alfy omijaj a szczególnie 147.Audiczki jedna lepsza od drugiej.A jak chcesz jeszcze lepiej wyciszone to astra lll generacji.I audi i astra są bardzo mało awaryjne.pozdro
Dokładnie, diesel w Audi/VW/Skodzie/Seacie może oznaczać kilka różnych rzeczy w zależności od wersji, ale na pewno nie dobre wyciszenie Ople też mają dosyć głośne dieselki... O Alfach nie mam zielonego pojęcia, oprócz tego że 147 jest bardzo ładna
Ja bym ci polecił
leciwe ale dobre E46 np. [link do oferty na Allegro wygasł] nowszą i sprawiającą mniej problemów Megankę [link do oferty na Allegro wygasł] albo poszukał czegoś u Hondy, ale ponieważ mówisz że ma być diesel to może być ciężko - Hondy są zdecydowanie popularniejsze w benzynie
W Alfie siedzi włoskie JTD czyli kultura pracy na bardzo wysokim poziomie. Problemów może jedynie przysporzyć dość delikatne zawieszenie. Najcichsze będą diesle JTD, HDI i dCi.
Lexus UX z pióropuszem. Kolejny nietypowy projekt Brytyjski oddział Lexusa zorganizował nietypowy konkurs. W ramach akcji Lexus Design your own Tattooed Car każdy mógł zaprojektować własną grafikę, która miała szansę trafić na nadwozie crossovera UX. Wygrał ...
Alfa Romeo do 25k zł to już jak najbardziej, na ten moment 156 i 147 rocznik 2004 można się pokusić bo da się znaleźć zadbane egzemplarze, warto poszukać!
Przykładowa aukcja:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Alfy mają bardzo dobre wyciszenie w środku (najlepsze wyciszenie to jednak model 166), dużą dynamikę silnika oraz bardzo wysoką kulturę pracy. Jeśli zdecydujesz się na TDI to będzie to jedno głośne kle, kle, kle, kle.. w JTD tego nie ma, po rozgrzaniu silnik chodzi na prawdę równo i jeśli ktoś całe życie myślał że diesel = TDI to może JTDka pomylić z benzyniakiem.
Alfy nie dają komfortu jazdy w stylu pływający tapczan, są to samochody ze sportową duszą, jeśli szukasz czegoś do "pływania" i z miękkim zawieszeniem wybierz jakiegoś Citroena w HDI - kultura pracy silnika również na wysokim poziomie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.