REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Comic39 napisał(a):Omiń post jeżeli masz takie komentarze pisać
istnieje istnieje, miałem, mam teraz od lat 3 szt. pod opieką i utrzymanie śmiesznie tanie no ale to nie ta liga bo tu są realne przebiegi w ok 250k a nie tak jak w większości przypadków tylko na zegarze 189 a w rzeczywistości x 2 a nawet 3. No ale jaka cena takie auto A w przypadku audi bmw to jeszcze bardziej skomplikowane bo właściciele uważają że zakładając lampki ledowe i chinskie zderzaki Mpakietowe podnoszą wartość auta.szybki napisał(a):ale w dobrym stanie (o ile taki istnieje)
trochę nie wiesz o czym mówisz, auta Premium są sprzedawane w inny sposób, idziesz do salonu i masz podstawę i do tego dokupujesz co tam sobie chcesz, możesz sobie wybrać nagrubsze wyposażenie w najbiedniejszym silniku i odwrotnie i równie dobrze możesz sobie zamówić emblemaciki s-line nakładki na progi itd a z wyposażenia Klime podstawową i el szyby.Comic39 napisał(a):Zależało by mi aby auto miało dość bogate wyposażenie ( np: BMW posiada M pakiet lub podobnie ma Audi w S-Line'ie),
Kao napisał(a):stnieje istnieje, miałem, mam teraz od lat 3 szt. pod opieką i utrzymanie śmiesznie tanie no ale to nie ta liga bo tu są realne przebiegi w ok 250k a nie tak jak w większości przypadków tylko na zegarze 189 a w rzeczywistości x 2 a nawet 3. No ale jaka cena takie auto A w przypadku audi bmw to jeszcze bardziej skomplikowane bo właściciele uważają że zakładając lampki ledowe i chinskie zderzaki Mpakietowe podnoszą wartość auta.
w przypadku aut które serwisuje A nie gruzach,szybki napisał(a):Ujęło mnie to Twoje stwierdzenie że jest " śmiesznie tanio"
to akurat nic nowego, ja cały czas o e60 a Ty o wszystkim i niczym.szybki napisał(a):Nie będę pisał o konkretach
Kao napisał(a):akurat nic nowego, ja cały czas o e60 a Ty o wszystkim i niczym.