REKLAMA
Witam!
Chce kupić samochód do 3 tys. zastanawiałem się nad Calibra. Czy to dobra decyzja?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nyuman91 napisał(a):Witam!
Chce kupić samochód do 3 tys. zastanawiałem się nad Calibra. Czy to dobra decyzja?
Ludzie nie róbmy śmiechu na sali, kto poleciłby dziś młodej osobie poloneza ? Nikt, bo przecież to obciachbarol91 napisał(a):jakiś Polonez
Mając 3000zł rozsądna osoba nie patrzy czy obciach czy nie obciach tylko szuka czegoś co się będzie jak najmniej psuło. Dla mnie obciachem jest szukanie auta do szpanu w cenie dobrego roweru.krikus napisał(a):Ludzie nie róbmy śmiechu na sali, kto poleciłby dziś młodej osobie poloneza ? Nikt, bo przecież to obciachbarol91 napisał(a):jakiś Polonez
KaczorLSM napisał(a):obciachem jest szukanie auta do szpanu w cenie dobrego roweru.
no to Polonez napewno nie jest tego przykłademKaczorLSM napisał(a):szuka czegoś co się będzie jak najmniej psuło.
Ja wręcz odwrotnie, Poldek to auto mające swoje korzenie w latach 70tych, mimo upływu wielu lat niewiele się zmienił. Jest przestarzałym autem o archaicznej budowie i wygladzie, na dodatek kiepskie właściwości jezdne i duża awaryjność.KaczorLSM napisał(a):Ja bym celował w poldka bo jest najmłodszy więc ma najpewniejszą przeszłość.