Nie wiem, czy lepiej się podpiąć pod temat, czy zrobić nowy (jak coś, to prosiłbym o wyrozumiałość i ew. rady), więc na razie napiszę tutaj:
mam 3 tyś. i chcę kupić auto w gazie. Szukałem trochę i wiem mniej więcej jakie auta polecacie, ale z tych, które podobają mi się wizualnie, to wybrałbym Hondę Civic 6 (ale koniecznie sedan !
![Szczęśliwy :D]()
). Tak, wiem, w tym budżecie nie powinno się tak wybrzydzać, dlatego chciałem się zapytać, czy ta Civica byłaby dobrym wyborem w tym budżecie ?
Bo prawdę mówiąc myślałem o Hondzie Prelude 3 gen (tutaj. Auto marzenie, jak dla mnie (dlatego też biorąc pod uwagę Preludę, to gaz nie jest konieczny, chociaż strasznie miło widziany). Ale ! Boję się o ew. naprawy, chociaż wiem, że może być i tak, że np. kupię Hondę Civic i będzie trzeba do niej dołożyć, a kupiłbym Preludę i nic by się z nią nie działo. Kupno auto to trochę loteria.
Tak więc (nie wiem, czy to pytanie na ten dział, ew. pokierujcie mnie, jeśli możecie), jeśli ktoś ma jakies informacje na temat Civici, a co ważniejsze- Preludy 3 generacji- to byłbym baaardzo wdzięczny. No i oczywiście poza tym propozycje innych aut do 3 tyś.
Z góry przepraszam za moje ew. niedopatrzenia, dziękuję za rady i pozdrawiam !