bobastck napisał(a):tylko manualne, a które silniki polecacie? które są ekonomiczne ? warto pchać się w jakąś bogatą wersję elektroniki typu nawigacja itp?
W volvo 90% to diesle. Warto szukać 2.4, ewentualnie 2.0. 1,6 za słaby na ten samochód. W saabie wszystkie silniki oprócz 2.2 oraz 3.0 (diesle). Warto znaleźć jakas bogatsza wersje
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
Wiem, wiem ale chodziło mi o to że rynek przepełniony volvo w dieslu. Mam pytanie, może wiesz: czy ta benzyna w volvo 2.0 145 to ta sama co w mondeo mk4?
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
No tak fakt. To odbiegne na chwile od tematu, bo na przykład w s80 nowszym już był i czy to jest ten sam czy zupełnie inny silnik? przykładowy link [link do oferty na Allegro wygasł], [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wskazania sondy lambda za katalizatorem Przy sprawnym katalizatorze sonda za nim na postoju pokazuje mi niskie wartości ok. 0.1V podczas jazdy są to wysokie odczyty ok 0.8V (oba wykresy w miare płaskie)czy tak powinno być? Jeśli tak to niech ktoś wyjaśni dlaczego ...
Światowa premiera Golfa Varianta Podczas Genewskiego Salonu Samochodowego Volkswagen prezentuje – jako światową premierę – nowego Golfa Varianta. W porównaniu z poprzednikiem nowy Golf Variant jest lżejszy nawet o 105 kg. Po raz pierwszy ...
A ten silnik lubi się z gazem? Bo niby w fordzie pod gaz to tylko ten 2,5, ale jak widać to nie tylko fordowska konstrukcja. W końcu z płocka, tam same niezłe są
2.0 ew jeszcze z gazem jakoś ujdzie. Chociaż znam gościa, który ma gaz w Mondeo mk3 1.8 i lata nim już z 6 lat Z Płocka bo z Płocka ale wyposażenie całkiem zacne przygarnąłbym
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.