Witam zastanawiam się nad zamiana samochodu moje pierwsze auto to astra g 1.6 8v lecz teraz chciałbym się przesiąść do czegoś mocniejszego nad marka się nie zastanawiałem ale patrzę też na koszty utrzymania samochodu. Dodatkowo chciałbym aby auto bylo 5cio drzwiowe i najlepiej z napędem na 4 koła. Rodzaj paliwa jest mi raczej na te chwile obojętny ale gdybym miał benzynę to pewnie zakładał bym LPG. Auto użytkowane będzie średnio ponieważ ja głównie pracuje za granicą i na czass moich wyjazdów użytkować go będzie moja dziewczyna. Kombi na ten czas wydaje mi się troche za duże więc raczej szukał bym sedana opcje jakimi się przyglądam to Audi a4 b8 sedan oraz BMW E60 może ktoś coś innego zaproponuje i jaki silnik najlepiej szukać żeby nie był bardzo awaryjny
Koszty "silnikowe" to dopiero początek. Takie e60 jest drogie jako całość, klasa auta robi swoje. W porównaniu do astry będzie przepaść. Z a4 może trochę lepiej (ale też niższa klasa niż bmw) jeśli trafisz na zadbany egzemplarz. No i w tym aucie tylko diesel. Benzyniaki nie dość, że śmieciowe to jeszcze tego lpg nie założysz
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
@Mii - pierwszy SEAT oferowany wyłącznie on-line Krótko po wprowadzeniu do sprzedaży miejskiego auta SEAT-a modelu Mii, hiszpański producent wprowadza unikalną wersję swojego przedstawiciela segmentu A – @Mii, który będzie dostępny tylko przy zamówieniu ...
Insignia jako całość jest średnio udana a dodaj do tego drogie w utrzymaniu silniki (bo 4x4 były chyba tylko 2.0T i 2. i dostajesz takie combo, że taniej nawet chyba to e60 wyjdzie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.