Samochód do 4 tysięcy złotych.

23 Sie 2010, 16:46

Witam, przeglądam wasze forum od dłuższego czasu lecz nie znalazłem odpowiedzi jakie autko kupic. Planuje zakup już w październiku/. Szukam samochodu w granicy 3-4 tysiące. Od 1,5 roku jeżdżę Skodą Fabią Combi rodziców. Samochód będzie tygodniowo pokonywał z 500 km.

Chciałbym by samochód posiadał chociaż wspomaganie kierownicy i Ew. elektryczne szyby. Był ekonomiczny i żeby jego części portfela mi nie zabiły.

Zainteresowały mnie takie samochody jak :
• Audi 80 B4
• Ford Modeno(Blachy i lakier do Fordów mam za pół ceny)
• Honda Civic V
• Honda Accord V
• Mazda 323 albo 626 :P
• Mitsubishi Colt 95-03
• Opel Vectra
• Seat Ibiza

Nie interesują mnie Combi, Vany i Golfy :P Autko biorę na współudział z tatą. Macie jakieś inne ciekawe propozycje. Nie Liczy się dla mnie rocznik i przebieg. Szukam czegoś w dobrym stanie i jakimś wyglądem.
mighty
Nowicjusz

Miejscowość: gdynia

23 Sie 2010, 16:49

Za te pieniądze to Audi 80 B3, 100 C3, Espero, Passat B3.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

23 Sie 2010, 16:51

ja tez szukam auto do 4k wiec doszlem do wniosu ze najlepiej 80 ale w lepszym stanie lepiej znajdzie sie b3 niz b4 albo espero/vento
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

23 Sie 2010, 17:03

Espero i Passat odpadają. A z tych co podałem to wszystkie odpadają ??
mighty
Nowicjusz

23 Sie 2010, 17:09

W starej ibizie, czy mały Japońcach wspomagania nie znajdziesz, z resztą będziesz robił pewne przebiegi, więc lepiej coś większego, bezpieczniejszego i wygodniejszego. Opel i Ford to będą już durszlaki... no chyba, że trafisz na porobionego, ale szpachlu ja przynajmniej unikam.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

23 Sie 2010, 17:27

Citroen Xsara

np. [link do oferty na Allegro wygasł]
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Maserati GranTurismo - opinia i wrażenia z jazdy
    Miałem okazję trochę pojeździć i jako że nie ma opini na temat tego auta więc się podziele wrażeniami. Maserati GranTurismo Silnik 4.2 V8 405 KM Skrzynia aut. 6 Biegowy Rok prod. 2010 Całokształt Uważam że to bardzo fajne ...

23 Sie 2010, 21:32

Xsara,Audi B4,Civic V,Accord V za 4koła to chyba nie bardzo :roll:
a z całej reszty wybrałbym Colta albo takie coś [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Sie 2010, 22:42

mighty napisał(a):Witam, przeglądam wasze forum od dłuższego czasu lecz nie znalazłem odpowiedzi jakie autko kupic. Planuje zakup już w październiku/. Szukam samochodu w granicy 3-4 tysiące. Od 1,5 roku jeżdżę Skodą Fabią Combi rodziców. Samochód będzie tygodniowo pokonywał z 500 km.

Chciałbym by samochód posiadał chociaż wspomaganie kierownicy i Ew. elektryczne szyby. Był ekonomiczny i żeby jego części portfela mi nie zabiły.

Zainteresowały mnie takie samochody jak :
• Audi 80 B4
• Ford Modeno(Blachy i lakier do Fordów mam za pół ceny)
• Honda Civic V
• Honda Accord V
• Mazda 323 albo 626 :P
• Mitsubishi Colt 95-03
• Opel Vectra
• Seat Ibiza

Nie interesują mnie Combi, Vany i Golfy :P Autko biorę na współudział z tatą. Macie jakieś inne ciekawe propozycje. Nie Liczy się dla mnie rocznik i przebieg. Szukam czegoś w dobrym stanie i jakimś wyglądem.

o stary ale masz wymagania... :shock: za ta kase to znajdziesz. 80 b3, mondeo mk1, colta 92-96, ibize i vectre a. nie przesadzaj kolego i nie porywaj sie z motyka na ksiezyc. znajdz cos z tego w ladnym stanie i prima. ja bym szukal jakiegos rodzynka 80 b3
domols1
Początkujący

Miejscowość: Sulechów
Prawo jazdy: 01 01 2001

24 Sie 2010, 09:36

Audi b3 , xsara i ta corolla e10 jak najbardziej mi odpowiadają :D
mighty
Nowicjusz

24 Sie 2010, 09:40

AreBie napisał(a):Citroen Xsara

np. [link do oferty na Allegro wygasł]

taki przebieg???
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

24 Sie 2010, 09:47

Co w tym dziwnego?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Sie 2010, 09:58

trochę duży ok spoko dla mnie za duży

[ Dodano: 24 Sierpień 2010, 10:58 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a czy ktoś może wypowiedzieć się na temat tego smaochodu??
Dzięki
Ewelina1122
Początkujący

Miejscowość: Koszalin

24 Sie 2010, 10:07

to Reno to też fajna sprawa :P
mighty
Nowicjusz

24 Sie 2010, 10:17

Ewelina1122 napisał(a):trochę duży ok spoko dla mnie za duży

Nic dziwnego ze w polsce cofają prawie wszystkie liczniki jak ludzie kupuje patrzac na przebieg...
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM

24 Sie 2010, 10:30

Ewelina1122 napisał(a):trochę duży ok spoko dla mnie za duży

Jak czytam to forum to czasami nie mogę uwierzyć, że widzę takie komentarze... Po pierwsze dobra Xsara nie kosztuje 4 tyś. zł. Po drugie faktyczny przebieg tej Xsary to pewnie dwa razy tyle. Po trzecie jakiego Ty przebiegu wymagasz od 12 letniego auta za te Twoje 6 tyś.? Nadal myślisz, że kupisz auto, które będzie miało faktycznie taki przebieg jak na liczniku? Powodzenia.

Ale spoko, dobrze, że są tacy ludzie. Przynajmniej będę miał komu wcisnąć auto jak będę sprzedawał.
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław