Samochód do 40 tysięcy

23 Lip 2021, 16:07

Witam chcę kupić samochód do 40 tysięcy, zależy mi na tym by auto było wygodne na dłuższe trasy interesują mnie głownie samochody w sedanie ale jakiegoś ładnego kombiaka też rozpatrze. Co do silnika to raczej cos z diesla od 130KM +, z jakims chociaż minimalnym wyposazeniem typu navi,elektryka w szybach przód i tył, dodam że będę robil trase Polska-Niemcy okolo 7 razy do roku, zależy mi na tym aby auto było bezawaryjne i nie stalo co miesiąc u mechanika. Proszę bardzo o propozycje waszych typów jakie moglibyście polecić do tej ceny. Sam na Oku mam Hyundai i40 w sedanie z silnikiem 1.7 crdi(wiem słaby do tego samochodu ale myślałem żeby po kupnie zrobić chipa) Opel insignia z dieslem 160KM+,kia ceed II kombi z silnikiem 1.6 crdi. Zależy mi również aby auto było wyprodukowane po 2012 roku.Z góry dziękuję za pomoc i Pozdrawiam!
Beblok20
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę
    To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...