Samochód do 5.000 dla 18sto latka

01 Wrz 2010, 08:17

Bo dla was wszystkich najlepszymi autami są Mercedes,BMW itp. i oczywiście inne auta nie istnieją.To siedzcie sobie w tych swoich pięknych autkach.Dziękuje dobranoc.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Wrz 2010, 10:57

Ech Tobie jak zwykle brakuje argumentów.
Pokazałem Ci specjalistyczne testy i nie wiem dlaczego posądzasz mnie o fanatyzm?
przecież oni nie wystawili tak złej noty Seicento po to by zrobić dobrze Mercedesowi czy BMW.
Zresztą czytając moje posty raczej trudno uświadczyć w nich fanatyzm.
Nie rób z siebie ofiary, dobrze, że chcesz pomóc ale czasem sprawdź coś zanim się wypowiesz.
Pozdrawiam :grin:
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2000

01 Wrz 2010, 12:55

Dokładnie, nie ma powodu do fochowania się, a to, że co drugie stare BMW jest po grubym dzwonie to inna para kaloszy, mówimy o zdrowych autach, jaki jest sens porównywać krzywe/spawane auto ze zdrowym?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

01 Wrz 2010, 13:38

No dobra spoko :mrgreen: ale szczerze mówiąc ciężko o stare dobre BMW w dzisiejszych czasach i tutaj mi chyba przyznacie racje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2012

01 Wrz 2010, 13:44

Trzeba się naszukać, czasem po całej PL, ale idzie coś trafić. Podobnie z innymi prestiżowymi autami.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

01 Wrz 2010, 13:52

Umówmy się, stary samochód o ile nie jest youngtimerem/oldtimerem nie jest prestiżowy.
Bo jaki to prestiż jeździć np. e36,e39 czy W202? jeśli są w dobrym stanie to przyjemnie się nimi jeździ ale prestiżu na pewno nie podnoszą.
Z nowymi co innego.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Europejska premiera samochodu Volkswagen Jetta Hybrid
    Jetta Hybrid jest napędzana nowoczesnym silnikiem benzynowym (TSI o mocy 110 kW/150 KM) oraz silnikiem elektrycznym o mocy 20 kW – takiej samej, jak w XL1, jako skrzynia biegów montowana jest seryjnie automatyczna, ...
    Które hybrydy są najtańsze w zakupie i eksploatacji?
    Amerykański portal analityczny Kelley Blue Book sprawdził, które samochody hybrydowe są najtańsze w zakupie i użytkowaniu przez kolejne 5 lat. Pierwsze trzy miejsca w tej kategorii zajęły Toyota Corolla Hybrid, Prius ...

01 Wrz 2010, 13:53

Moim zdaniem jednak podnoszą, kupić to jedno, utrzymać drugie, wszystko zależy od konkretnego przypadku. No i aby to było w odpowiednim stanie, jednak zawsze ludzie się oglądają za takimi autami, zwłaszcza zadbanymi.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

01 Wrz 2010, 13:55

Jasiek90, poczucie prestiżu to sprawa indywidualna. Kwestia szoku poprzesiadkowego :mrgreen:
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

01 Wrz 2010, 16:03

Niektórzy jak nie mają czym to musza się dowartościować przynajmiej 20-kilku letnim BMW
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML

01 Wrz 2010, 17:23

Nikt już nie jeździ takim autem z braku laku.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika