Dzień dobry !
Jestem nowym forumowiczem, dlatego też chciałem wszystkich powitać.
Jestem z Rzeszowa i przymierzam się do zakupu samochodu (pierwszego własnego) i mogę na jego zakup przeznaczyć maksymalnie 5 tyś zł. Jakimi cechami się kieruję? Głownie zależy mi na ekonomii (LPG) ponieważ głównie jeżdżę w mieście oraz klimatyzacja, by w upały nie umrzeć z wycieńczenia
![Razz :P]()
. Jeżeli chodzi o nadwozie, to wykluczam kombii.
Reszta właściwie jest mniej ważna. Oczywiście byłoby dobrze, gdyby blacha była zdrowa.
Przeszukałem już masę ofert na allegro i otomoto oraz lokalnych portalach, wyszukując kilka swoich typów. Raczej odpuszczam samochody w stylu - Golf III, Audi 80 (wyeksploatowane) czy Lanosy (nie podobają mi się zupełnie). Na razie moje typy to: Acord, Civic, Laguna, Focus?, Golf?.
Podrzucę kilka linków, proszę o komentarze, szczególnie te krytyczne dla danego samochodu
[link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ciekawa oferta, aczkolwiek wydaje mi się podejrzana
[link do oferty na Allegro wygasł] - niestety zaczyna korodować
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł] - z moich okolic - 40km
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - zdjęcia robione na "łonie natury" ledwo ukazują auto
Serdecznie pozdrawiam !