Jako że nie miałem czasu przeglądać samochodów - z powodu małego remontu mieszkania to odświeżam temat. Byłem już oglądać trzy samochody głównie w okolicach Śląska, ale także obejrzałem samochody z Małopolski - miałem nawet do Podkarpacia jechać, jednak zrezygnowany obejrzanymi samochodami. Obejrzałem tego jednego Golfa razem z kolegami -
[link do oferty na Olx wygasł]Na pierwszy rzut oka świetny. Ale coś przykuło naszą uwagę, że ten koleś jak podchodziliśmy odpalił od razu silnik. Potem po dalszych oględzinach mój kolega powiedział że był bity z przodu jak i z tyłu ( z przodu był jakiś spaw nie znam się na tym zbytnio) i koleś dostał wścieklizny nie polecam. No i od początku wymienił gdzie był szpachlowany, błotniki robione - koleś nawet jest blacharzem.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Drugi typ - podjechaliśmy na parking gdzie stał ten samochód i po bliższych oględzinach okazał się pogniły nawet do gościa nie dzwoniliśmy - od razu pognaliśmy do domu.
[link do oferty na Olx wygasł]Ten także nie wyglądał jak na zdjęciach. A koleś coś kręcił, że sprzedaje samochód kolegi który wyjechał. I tak bym go nie chciał (miał jakieś belki pogniłe w podłodze - także nie znam się
![Szczęśliwy :D]()
)
Proszę o jakieś ciekawe typy samochodów - pisałem już że budżet nie powalający no, ale wciąż wielu ludziom udaje się z tyle kupić samochód którym fajnie jest pojeździć. Dziękuje z góry a sytuacje u góry prawdziwe ku przestrodze laików takich jak ja.
Zwiększam zasięg poszukiwań - Śląskie,Małopolskie,Świętokrzyskie,Podkarpackie,Opolskie,Dolnośląskie. Tylko żeby to były dobre typy jeśli chodzi o poszukiwanie poza Śląskiem.