REKLAMA
Witam,
To mój pierwszy post, mam nadzieję że zagoszczę tu dłużej. Otóż nie dawno otrzymałem swoje wymarzone prawo jazdy i teraz lub w najbliższym czasie chciałbym kupić samochód do kwoty 5 tyś. zł. Samochód służyłby na początku do poruszania się po mieście aż nabiorę wprawy, doświadczenia które nie gwarantuje posiadane prawo jazdy, a później w dłuższe trasy - tak by gdzieś pojechać na wakacje, a po drodze się nie rozkraczył. Najlepiej jak by był to samochód ekonomiczny - tani w eksploatacji, a co za tym idzie instalacja LPG i fajnie gdyby części były tanie no i by był nie skorodowany. Samochodu mogę szukać w okolicach Katowic - powiedzmy Śląskie do 25km. Przeglądałem wiele tematów na tym forum jak jeszcze byłem nie zarejestrowany i parę typów samochodów mi się rzuciło choć użytkownicy tego portalu często piszą, że do takiego budżetu szukać wszystkiego co skręca Jako, że w mojej rodzinie jestem praktycznie osamotniony w kupnie samochodu nie mam nikogo kto znał by się na samochodach proszę napisać jeszcze na co zwracać uwagę przy oględzinach samochodu by nie dać się nabić w butelkę bo u mnie w rodzinie ale też u znajomych same buble się trafiały. Z góry dziękuję i pozdrawiam.