Samochód do 5000. Laguna, vectra, astra g?

04 Cze 2016, 19:11

Witam, przymierzam się do kupna samochodu do dojazdów do pracy - 50km w jedną stronę. Z wymagań (bo jednak wymagać coś trzeba :)): Obowiązkowo LPG, miło by było również jakiś silnik, takie 1.6 przynajmniej ale wiadomo jak to jest w tym budżecie. Znalazłem parę sztuk w swojej okolicy i prosiłbym o jakąś weryfikacje tego czy jest sens jechać oglądać, bo wiem że tu macie sprawne oczy do tego i wiecie jakie silniki dobrze pracują :) najlepiej jakby był do 50km od Zwolenia, ale jeśli będzie coś wartego to można dalej pojechać
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pozdrawiam
w995
Obserwowany

Auto: nie mam

05 Cze 2016, 10:07

1.Wygląda ładnie.
2.Tanio i kiepski silnik..
3.Jak wyżej..
4.Ok.
5.Walony przód i kiepski silnik.
6.Coś tanio jak na polifta..
7.Ok.
8.Ok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Kultowy model Renault 4 świętuje 60-lecie
    W 2021 roku mija 60 lat od wprowadzenia Renault 4. Historia tego modelu to prawdziwe succes story. Na przestrzeni trzydziestu kilku lat sprzedano łącznie ponad 8 milionów sztuk Renault 4 w ponad 100 krajach. Renault ...