Witam.
Niebawem zamierzam kupić pierwszy samochód. Mam na ten zakup 5000 zł.
Chodzi mi o auto jak najbardziej ekonomiczne pod względem spalania i awaryjności.
Samochód będzie użytkowany tradycyjnie praca-zakupy.
Mam możliwość kupienia TOYOTY COROLLA VIII Kombi 2000r. silnik 1.3 benzyna za 5000 zł (po faceliftingu).
Jeśli nie TOYOTA to myślałem o takich modelach:
1. NISSAN ALMERA E15 (1995-2000r.) 2. OPEL CORSA B (1993-2000) 3. SEAT IBIZA (1993-2002) 4. VW POLO III (94-2001) 5. PEUGOT 306 (1993-2002) 6. VW GOLF III (1991-1997)
Proszę o pomoc który będzie najbardziej odpowiedni.
Ta Corolla jest po 2 wypadkach ale wszystko było w niej robione i chodzi bardzo dobrze. Do wymiany są jedynie niebawem amortyzatory przednie i być może klocki hamulcowe.
Samochód sprzedaje mi mój szwagier więc nie sądzę że auto jest w rozsypce. Sam nim po tych wypadkach jeździł i jest OK. Poza tym on potrzebuje kasy. Więc brać tą TOYOTĘ czy inny w w/w samochodów???
Jakie auto z 3 niezależnymi fotelami ISOFIX z tyłu? Jakie auto rodzinne warte jest obecnie uwagi? Wymagania: 3 niezależne fotele z tyłu na ISOFIX (2 foteliki + na środku dorosła osoba swobodnie siedząca, ew. trzeci fotelik), benzyna (najlepiej ładnie tolerująca LPG), ew. bardzo ...
BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018 Drużyna Renault zajęła drugie miejsce w międzynarodowym turnieju BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018, który odbył się w dniach 19-21 stycznia 2018 r. Renault Polska oraz Anndora, autoryzowany koncesjoner Renault ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.