REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jiGsaw napisał(a):Chciałbym zobaczyć te 8s rotfl. Stałe 4x4 przy takiej motorowni to pomyłka. Co widać po osiągach i spalaniu, no chyba, że on ma zamiar jeździć ciągle w trudnych warunkach, ale nie sądzę.
Zazdrość? Akurat studiując dziennie ciężki kierunek sam zarabiam na swoje motoryzacyjne hobby, więc jaka zazdrość? Jestem bardziej dumny ze swojego WŁASNEGO, niż jakby mi rodzice lepsze kupili.
pperzok napisał(a):napęd 4x4 sprawia że nie ma strat chyba że nie jest stały.Subaru na bank strat nie ma bo ma stałe 4x4 an np. bmw x6 już nie wiec jest pseudo terenowe bardziej asfaltowe
Samochody z innego punktu widzenia.Zobacz Passata B7 i Audi RS6 Avant
http://szybkiefury-pismak.blogspot.com/
MajkPZM napisał(a):Mysle, ze albo ktos był d..a szofer, albo sie pomylili i mierzyli automatem, ktory 0-100 robi wlasnie w 10 z malym hakiem. Forester z tym samym silnikiem ktory jest sporo cięzszy i ma duzo wieksze opory powietrze robi setke w 9.8sec. Mam przed sobą ksiązke i tutaj jest wpisane 0-100 w 8.3sec .
Jak jezdzilem tą impreza 2.0N/A to bylem pare razy na kresce, to Auta typu Golf IV 1.9TDi 130hp zostawaly duuuzo w tyle, pamietam ze baty dostalem od A3 1.8T po chipem na 180koni ale nie jakies mega tragiczne...
Ja sie wybieram do Sopotu w połowie kwietnia ale bede jechał "ałdikiem"