Samochód do 5k

30 Maj 2016, 09:50

Witam,czy jest sens kupować bmw e36 w kompakcie z silnikiem 1.6/1.8 w gazie,znajdę coś fajnego w przedziale 3-5k?
Strasznie ostatnio się napaliłem na e36,jeszcze patrzyłem na civica 6 i audi 80.
Najlepiej coś w gazie
Lanos odpada :mrgreen:
Miejscowość Kłodzko.
sss
Obserwowany

Auto: nie mam

30 Maj 2016, 10:03

sss napisał(a):Witam,czy jest sens kupować bmw e36 w kompakcie z silnikiem 1.6/1.8 w gazie

Nie ma sensu.

sss napisał(a):znajdę coś fajnego w przedziale 3-5k?

Nie znajdziesz.

sss napisał(a):Strasznie ostatnio się napaliłem na e36,jeszcze patrzyłem na civica 6 i audi 80.

W tej kasie nie patrz na znaczek na masce, lecz na stan techniczny danego egzemplarza. Lepszy zadbany Lanos niż BMW ujeżdżane przez łebka, którego jedyny wkład finansowy w auto to zakup naklejki "MPower".
łysy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Prawo jazdy: 12 09 2001
Auto: VW Golf VII
Silnik: 1.4 TSI 150KM
Paliwo: Benzyna

30 Maj 2016, 10:08

1.6 znajdziesz bez problemu ale ten silnik służy tylko do przemieszczania się nic więcej.

Zerknij na te oferty:
[link do oferty na Olx wygasł] - 12lat w jednych rękach,przebieg raczej autentyczny.
[link do oferty na Olx wygasł] - może by sprzedał jedną.
[link do oferty na Olx wygasł] - autentyczny przebieg,OC i przegląd na prawie rok,9lat w jednej rodzinie,świeży gaz.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - ładnie utrzymana.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowca i narciarz w jednym stali domu
    Zadając pytanie: Co łączy kierowcę i narciarza? Pewnie większość osób odpowiedziałaby, iż łączy ich samochód, którym narciarze najczęściej docierają pod stok narciarski. Jednak obie te grupy mają ze sobą ...