Samochód do 60-70 tyś

09 Mar 2010, 19:59

Cały czas mówilismy o Golfe V R32 w cenie 50tyś a Ty nagle wyjezdzasz, że mozna kupic takiego golfa za tą kwote i pokazujesz o 5 lat starszą IV...

Ważne, że tobie się auto podoba, włascicielą Dacii Logan też się ich samochody podobają:)
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

15 Mar 2010, 03:14

Odpuść sobie Audi - jedno z najbardziej awaryjnych samochodów w dieslu.
Za tę cenę masz markę premium - BMW 520d
maxxis
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk

15 Mar 2010, 08:48

maxxis napisał(a):Odpuść sobie Audi - jedno z najbardziej awaryjnych samochodów w dieslu.
Za tę cenę masz markę premium - BMW 520d

Silnik 2.0D ledwo starcza do 3er a Ty go polecasz do 5er... piątka to minimum 530d pozatym za tą kwote to prędzej znajdzie 1er niz 5...
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

15 Mar 2010, 15:43

[quote="pinio124"]Z tego co mi wiadomo żaden silnik audi nie jest awaryjny na tyle, by móc jakas jednostkę wyrzucić z Twoich poszukiwań.Uważam, że jednostka ze 140-konnym silnikiem by wystarczyła. Sugerowałem się tym, że napisałeś aby auto mało zżerało paliwa. Jeśli interesuje Cię większy silnik to masz np cos takiego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jest jeszcze jednostka 3.0 diesel 224Km, ale nie mogę znaleźć jakiegoś ciekawego na allegro, z tym że pali on koło 12 litrów oleju na 100 km[/quote]

2.0 to największa padaka jaką VAG kiedykolwiek wyprodukował. Niestety psuje się na potęge. Wystarczy przeczytać opinie na forach lub w czasopismach jakieś testy długodystansowe. Mój znajomy ma passata z tym motorem, cały czas się coś sypie, a auto ma dopiero 170tys. orginalnego przebiegu.

Za tą kwotę poszukałbym właśnie BMW 3 lub 5, ewentualnie nowa Laguna.
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

15 Mar 2010, 15:55

BMW.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

27 Mar 2010, 09:34

Silnik 2.0 TDI koncernu VAG z początkowych lat produkcji jest dosyć awaryjny (wałki rozrządu,pękające głowice)
Bruner75
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: TST
Prawo jazdy: 19 07 1993
Auto: Skoda Octavia II 1.9 TDI
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy śnieg - kilka dobrych rad dla kierowców
    Jak pierwsze opady śniegu wpływają na sytuację na drodze? Większość kierowców jeździ wolniej. Dzięki temu na drogach jest mniej ofiar śmiertelnych, natomiast odnotowuje się więcej stłuczek. Przypominamy, jak jeździć ...