a ja kupiłem niedawno taki sprzęt
![Smile :)]()
rocznik 99 biała perła heheh gazownia i uczucia mieszane ale spalanie 8,6 srednio gazu dolatuje 60 km dziennie w jedna strone do pracy i powiem ze ekonomika jak narazie bardzo mile zaskakuje narazie bo jesli nadarzy sie okazja na diesla to chetnie. Prowadzi sie przyjemnie powiedzial bym ze dosc dobrze ma zestrojone zawieszenie jak na taka klase, nie mowie tu ze jest ideal bo daleko mu do zawieszenia chociazby mojego Accorda ale to tanie wozidelko i za taka kase nie ma praktycznie co sie czepiac na glowe sie nie leje, ogrzewanie poki co nie jest mi potrzebne, sprawnie hamuje a to ze nie jest GOLFEM to tylko jego zaleta bo nie jest oklepany i spowszednialy na ulicach to tanie auto i z takiego zalozenia wychodzilem kupujac go.
Czesci w miare tanie ekonomika na przyzwoitym poziomie korozji jak narazie brak przestronny przód z tyłu nie jezdze wiec mi to lotto bagaznik w sam raz na butle a i w razie w coś wejdzie oceniłbym go w skali 1-10 na 7 ke z czystym sumieniem fakt że stylistycznie nie powala ale nie o to chodzi ma jezdzic a jak narazie daje rade mam go niecały miech i juz 3 tys km. Radze przemyslec zakup i zweryfikowac stan techniczny jesli trafimy na zadbany egzemplarz i zadbamy o wszystko co trzeba po zakupie to kto wie moze uda sie złamac panujacy stereotyp ze FORDY i FIATY i FSZYSTKIE FRANCUSKIE sa hehehe ja tam w to nie wierze POLECAM. pozdrawiam w razie w słuze rada jesli chodzi o FIATA/HONDE/PEUGEOTA/a teraz FORDa:)