Samochód do 6tyś

29 Lip 2019, 02:13

Witam tak jak w opisie poszukuje auta do 6tyś, przeważnie na codzienne dojazdy po 40 km , oraz dalsze wypady , może to być mniejsze jak i większe auto. Chciałbym żeby było w miarę dynamiczne . Najlepiej benz-lpg lub diesel , oraz zależy mi na jak najmniejszej awaryjności.
Adi17122
Nowicjusz

0

29 Lip 2019, 07:23

Skąd jesteś to coś się poszuka.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

29 Lip 2019, 13:44

Okolice Stalowej Woli
Adi17122
Nowicjusz

0

29 Lip 2019, 18:07

Zerknij:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? - 10lat w jednych rękach.
[link do oferty na Olx wygasł] - 11lat w jednych rękach,przegląd i opłaty na pół roku,dwa komplety kół.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

0

30 Lip 2019, 03:08

Dzięki wielkie za odpowiedź i poświęcony czas. Panda raczej odpada , polo właśnie jest parę kilometrów ode mnie ale jestem aktualnie za granicą i nie mam jak go zobaczyć. Avensis też wypada sensownie i jeśli za miesiąc będzie to nadal aktualne to postaram się go zobaczyć. Jeszcze pytanie czy opłaca mi sie szukać już samochodu jeśli nie ma mnie nawet w kraju? Czy dopiero zacząć poszukiwania po powrocie
Adi17122
Nowicjusz

0

30 Lip 2019, 03:20

A co powiesz o tych ogłoszeniach ?bo wcześniej już mnie zainteresowały [link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Adi17122
Nowicjusz

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Wodór receptą na zmiany klimatu
    Do 2050 roku rynek wodoru może osiągnąć poziom 2,5 biliona dolarów, co przełożyłoby się na redukcję rocznej emisji CO2 o 6 gigaton. To 20 procent redukcji koniecznej do tego, aby nie dopuścić do podniesienia się średniej ...

30 Lip 2019, 08:00

Pierwszy Leon ok ale sporo wyświetleń i niedawno wymienił rozrząd i hamulce i już sprzedaje?
Drugi widać że po przejściach co nawet mówi sporo wyświetleń i niska cena jak za ARL.
Focus mkII nie ten budżet.
A4 ładne ale od handlarza.
Barol
Awatar użytkownika

0

30 Lip 2019, 14:11

Dzięki za super odpowiedz jeśli będą nadal aktualne oferty które mi podałeś po powrocie napewno obejrzę , jeśli nie to odezwę się do ciebie jeszcze raz za miesiąc
Adi17122
Nowicjusz

0

30 Lip 2019, 15:51

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
A co myślisz jeszcze o BMW , czy lepiej się w nie nie pakować?
Adi17122
Nowicjusz

0

30 Lip 2019, 16:13

To Polo to jakiś ulep chyba, bo to rzadkie odmiany mało ich- GTI z 1,6 125 koni i oscylują w okolicach 9-10 tys także odpuściłbym.

BMW nic ciekawego te silniki i te oferty wg mnie.
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
0

30 Lip 2019, 16:56

To za czym według ciebie patrzeć , w granicach 7tys , za miesiąc będę w Polsce i już za czymś bym się rozglądał powoli.
Adi17122
Nowicjusz

0

30 Lip 2019, 17:02

Za tym co jest w dobrym stanie i będziesz miał blisko żeby nie tracić pieniędzy na dojazdy. A jeśli auta będziesz szukał za miesiąc to nie ma sensu wrzucać linków bo uczciwe egzemplarze w tym budżecie sprzedają się w 2-3 dni
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
0

30 Lip 2019, 17:06

Dobra będę rozglądał się w takim razie po powrocie do Polski , dzięki wielkie za wszelkie odpowiedzi :ok:
Adi17122
Nowicjusz

0

30 Lip 2019, 18:11

Dokładnie tak będzie najlepiej,jak już będziesz w kraju i będziesz na szukaniu auta to pisz na pw a tymczasem zamykam temat.
Barol
Awatar użytkownika

0