A jak myślicie też będzie taki głośny jak tamten z filmiku? I nie uważacie, że trochę te modyfikacje podchodzą pod wiejski tuning? Ogólnie wygląd nie jest zły, ale reszta?
(nie)Wiadome zmiany w branży motoryzacyjnej Cenowa karuzela w branży motoryzacyjnej dopiero się rozkręca. Zmiany w mandatach czy cenach samochodów to nie wszystko. Modyfikacje czekają kierowców również w zakresie cen OC. Przeciętny koszt ubezpieczenia ...
Po co kierowcy w zimie okulary przeciwsłoneczne? Zimą słońce to nieczęsty widok, ale kiedy się już pojawi, może stanowić zagrożenie w ruchu drogowym. Niski kąt padania promieni słonecznych sprzyja oślepieniu kierowcy. Nie pomaga również śnieg, od którego odbija ...
maturzysciaK napisał(a):Dobra pojadę obejrzeć tego Golfa i raczej go wezmę.
Nie napalaj się.. Jak będzie okej to bierz i pochwal się na forum zdjęciami.
fish6666 napisał(a):co sadzicie o tych seatach ktore wam podrzuce?:)
1.Nie widzę nic po tych zdjęciach, trochę tani jak na coupe z tym silnikiem 2.Spasowanie maski woła o pomstę do nieba, brak oznaczeń z tyłu. Ja bym odpuścił 3.Czy tylko mi nie wyświetlają się zdjęcia?
A co powiecie o tej BMC`e jakbym kupił powiedzmy za 1,5k i samemu założył gaz, nabił klimę. Co jeszcze do zrobienia by było? w jakim jest stanie:D? -> [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Klasy wyższej premium to nazwałbym powiedzmy 911`tkę, a nie BMK`ę które chodzą na otomoto po 5-6k.
Mam kuzyna mechanika który kupił podobną BMK`ę za 1,5 koła zrobił parę rzeczy sam za około tysiaka i jeździ do dziś. Bo my w odróżnieniu od Ciebie nie kierujemy się przekonaniem, że jeśli coś jest tanie musi być spier... na maxa. Albo, że dany model samochodu jest do ... i tyle, bo takie chodzą opinie.
Ale akurat z tą ofertą muszę się zgodzić, fotele wyglądają jakby tam było przejechane z 2 razy tyle. Karoseria podobnie. No nic w środę jadę obejrzeć tego Golfa i pewnie na tym się skończy i nawet dobrze:P
ahahaha E34 za 1900zł bita z przodu,wnętrze zorane jak po westernie i spalanie 8l po mieście ahahaha nie moge sorry ale nie mogłem sie powstrzymać i Ty chcesz jeszcze gaz do niej zakładać? Człowieku zmądrzej
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.