Teraz jakoś pracuję i za cholerę nie miałem czasu, na znalezienie samochodu. Niedługo studia, i muszę znaleźć w końcu ten samochód. Kwota tak do 7 tys. Jestem skory do beny i samemu założenia instalacji LPG jeśli uznam, że samochód jest tego wart.
Ale jak ma być np. Golf III, Punto, Astra F etc. to wolałbym odrazu z LPG,
Znalazłem 2 oferty:
[link do oferty na Olx wygasł] -> tylko ten przebieg, stara instalacja gazowa, i ogólnie tak niezbyt mi przypada do gustu, kwestia Golfa 3 (tak odmieniło mi się:D)
[link do oferty na Olx wygasł] -> co sądzicie ??? -> da się w nim zainstalować LPG czy w Vtec nie ?
Golf niezły ale własnie stary gaz i od młodego gniewnego. Civic ładny ale z gazem tam bywa różnie. Co powiesz na taką Ibize [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ibize mam okazję kupić za 7 tysięcy u siebie w swoim mieście, od mojego kuzyna który pracuje jako mechanik w jednym z auto komisów. Ale mi samemu niezbyt pasi ten Seat Ibiza II.
A dokładniej jak nie wiadomo co z gazem, da się założyć czy nie? Czy niezbyt przyjazna dla tego silnika?
W przypadku Vteców dużo jest negatywnych opini o lpg w pozostałych silnikach tylko i wyłącznie dobra sekwencja i to zakładana w profesjonalnym zakładzie a nie u mirka w szopie.
Mondeo z 2.5 V6+LPG to dobre rozwiązanie. A polecam Peugeota 406. Bez gazu całkiem dobre rozwiązanie. A z gazem w Peugeotach się za bardzo nie orientuje.
Volvo V40 Cross Country uterenowiony hatchback Podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu, na stoisku Volvo oprócz Volvo V40 R-Design, zostanie zaprezentowane całkowicie nowe Volvo V40 Cross Country. Ten crossover wyróżnia się podniesionym o 40 mm zawieszeniem ...
Nowe Audi S3 Sportback - oszczędne, szybkie i komfortowe Moc 221 kW (300 KM) i moment obrotowy 380 Nm, sprint od zera do 100 km/h w pięć sekund – nowe Audi S3 Sportback oferuje najlepsze osiągi w swojej klasie. Charakteryzuje się też wzorcową efektywnością: silnik 2.0 TFSI ...
1.Bardzo ładna i za takie pieniądze powinna być w dobrym stanie. 2.Również ładna tylko Honda z gazem no niewiem niewiem.. 3.jw. 4.Cena normalna,tylne lewe nadkole zaczyna powoli chrupać rdza. 5.No własnie dobre pytanie.. 6.No troche stary ten gaz.. 7.Była wczoraj wklejana na forum,żle nie wygląda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
BK1928 napisał(a):Mondeo z 2.5 V6+LPG to dobre rozwiązanie. A polecam Peugeota 406. Bez gazu całkiem dobre rozwiązanie. A z gazem w Peugeotach się za bardzo nie orientuje.
Tylko opłaty na takie Mondeo mogą być nie na jego kieszeń. Pug z lpg się lubi, przynajmniej mój się lubił, 0 problemów a instalacja z gatunku tych garażowych byłą
166 2,4 JTDm - jest 156 19 JTD - była 306 1,4 - był
Pare minut temu pisałem w innym temacie,z ciekawości prześledziłem pare forów i większość ludzi pisze że jeśli Honda to tylko sekwencja i to nie zakładana u mietka w szopie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.