Po pierwsze masz dwie sprzeczności - diesel do 1,6 i trochę koni musi być. Przecież to bez sensu Silniki diesla z tych roczników i za tę cenę idą na oszczędność. Jedyne auto, które spełnia dwa z tych wymagań, to Vw Lupo 3L. Tylko nie za tę cenę To jest rebus, czy naprawdę szukasz takiego auta? Bo jeśli rebus - ja się poddaję
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Mitsubishi Pajero Dakar Mitsubishi Pajero 2012 DAKAR otrzymał turbodoładowaną, 200-konną jednostkę napędową o pojemności 3,2 litra, spełniającą normy EURO5 z zamkniętym filtrem cząstek stałych DPF w standardzie. Dzięki zmodernizowanej jednostce ...
Dla mnie jest to wyznacznik, więc dla mnie takie auto nie istnieje - szukam, ale nic nie przychodzi mnie do głowy Benzyna by się znalazła, ale piszę od razu o dieslu.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.