Niestety Honda odpada, według mnie w Hondach pozycja za kierownicą jest zbyt niska. Dwa razy jechałem Civikiem (modele przed jajkiem) i oba mi nie odpowiadały.
Po co Ci w 15 letnim heblu VIN? zasadniczo nie warto jechać nawet na SKP, bo to trochę daremne. Skręca, hamuje, rusza z miejsca, nie zgnita, ma opłaty - brać, to tylko kilkunastoletnie auto. Zawsze coś będzie do poprawki
Chciałem poznać VIN aby poznać wersję, gdyż w ogłoszeniu nic się nie zgadzało. Data rejestracji: '98r. Silnik: 1.4 VVTi Moc: 75KM
A z tego co się dowiedziałem silniki 1.4VVTi były montowane od 1999 roku. Ponadto mają moc 97KM. Żaden silnik w Corolli E11 nie posiadał mocy niższej niż 86KM.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jak wydłużyć żywotność baterii w samochodzie hybrydowym? W porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku, w trzech pierwszych kwartałach 2023 r. nastąpił wzrost rejestracji samochodów z napędem hybrydowym o 26,6%. Istnieją istotne aspekty związane z użytkowaniem ...
A co powiesz na takiego Passata? Cena 8500zł,auto stoi w Łaziskach Górnych. [link wygasł] [link wygasł] w razie czegoś mogę podać namiary do właściciela bo nic więcej niewiem
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.