Witam, od jakiegoś czasu już poszukuję samochodu do 8 tys. zł. Z samochodu będę korzystał dojeżdżając do pracy (około 5km w jedną stronę po mieście) oraz powroty do domu (trasa Katowice - Kraków). Głównie interesują mnie silniki powyżej 80KM, a już najlepszy byłby 1.8 albo 2.0 od VW. Co do samego modelu nie mam żadnych preferencji aby tylko blacha była zdrowa i silnik nie zajechany.
Prosiłbym was o jakieś linki ofert wartych obejrzenia w okolicach Katowic. Z góry dziękuję za pomoc.
Odszukałem to ogłoszenie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 50 km od Katowic Powinien być idealnym rozwiązaniem tylko kurcze przekracza trochę budżet
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...
Przecież butli 90 litrów nie wsadzisz w szparę po kole zapasowym gdzieś to musieli wepchać poza tym jak mnie pamięć nie myli to peugeoty i renaulty mają koło zapasowe podwieszane pod samochodem
@edit
Sunnin napisał(a):Chodziło mi o dojazdy do pracy codziennie po 10km a w weekendy trasa Katowice - Kraków - Katowice
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.