REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):Odnoszę wrażenie, że jedyną w pełni bezpieczną propozycją na długie, bezproblemowe użytkowanie jest civic.
Jeśli ma być używka to postawiłbym na jakiegoś koreańczyka lub toyotę, chyba ze wskazaniem na optimę
Z drugiej strony masz 80k i chcesz auto na lata. Może warto wygospodarować dodatkowy budżet i ogarnąć jakąś nówkę/demo? Przy tak długim użytkowaniu początkowa utrata wartości nie ma praktycznie żadnego znaczenia (osobiście bym tak zrobił)
PhantomASA1 napisał(a):jeśli używka to,auto kupione w polskim salonie,pierwszy i ostatni użytkownik,pełna historia serwisowa
PhantomASA1 napisał(a):Klasy premium zaznaczam,co to dla mnie znaczy? Ano w idealnym stanie,czyli takim ,by nie wymagało doinwestowań przez np.300 tyś km
PhantomASA1 napisał(a):Kolego Szybki,znasz przypadek by Niemiec np.pozbył się auta klasy premium tanio?
PhantomASA1 napisał(a):Był kiedys jaskrawy przypadek VW Passata kolor biały,facet kupił auto ,2 letnie z przebiegiem rokującym na przyszłosć,przed zakupem auto odbyło inspekcję w warsztacie zacnym,wynik? Auto nigdy nie było bite,właściciela jednak dalej ciekawiło,dlaczego ktoś tak tanio auto sprzedał,w końcu dotarł do strony w stylu Carfax,gdy zobaczył w jakim stanie było po wypadku,zdębiał,ja widziałem,kupa żelastwa,tak perfekcyjnie Paska odbudowano,że wprowadził w błąd zacnych blacharzy.Następny przypadek Mercedes W210 300 d,bez turbiny,gość na innym forum opisywał swój przypadek,kupił tanio kilkuletniego Mercedesa,nie starszego jak 4 lata,przebieg stosowny do wieku,gdy sprawdził auto w ASO MB okazało się,że ostatni serwis był przy przebiegu dwóch milionów km,auto śmigało w służbach autostradowych w Niemczech,silnik nie stygł
PhantomASA1 napisał(a):w końcu dotarł do strony w stylu Carfax,gdy zobaczył w jakim stanie było po wypadku,zdębiał,ja widziałem,kupa żelastwa,tak perfekcyjnie Paska odbudowano,że wprowadził w błąd zacnych blacharzy.