obdzwoniłem te samochodziki wstępnie zapytac sie co i jak, sprawa wyglada tak.
1 golf ten czarny z przeciemnianymi chlop mowi ze rozrząd wymieniał jakis czas temu, poza tym nic ciekawego mi nie powiedział, powiedział że nie ma grama rdzy, że ma go od roku i ze wsiadac i jezdzic.
drugi golf jakiegos małolata który se wyjechał za granice i rodzice mu się tego pozbywają, jezdził tym na studia, wymieniany rozrząd, bodajrze akumulator, amortyzatory, drążki, mowił facet że wszystko zrobione tak jak ma byc i że nie ma faktur ale może pisemnie zaświadczyć na umowie że były te rzeczy robione wtedy i wtedy. minus o którym wstepnie powiedział to początki rdzy na którymś nadkolu z tyłu a w moich okolicach ciężko o dobrego blacharza.
Stilo dzwonilem babka mowila ze ma go od 2011 roku, wczesniej sprowadzony z belgii, duzo mowila duzo rzeczy powymieniane niby ale w ogloszeniu napisane ze wymienione to to i tamto, ja sie jej pytam to kiedy pani wymieniała na przykład dwumase, a ona ze dwumase wymieniała 7lat temu jak go kupiła.. pytam się o rdze a ona mi mówi 'nie ma tragedii', klima 'ona nie uzywa więć nie wie pewnie trzeba wyczyscic nabić' więc pewnie jest jeszcze kilka rzeczy przez które ten samochód nadal stoi mimo tylu wyświetleń.
Bora zapomniałem obdzwonić. Dzwoniłem też o tą ibizkę
[link do oferty na Olx wygasł]chlop mi powiedział że jedyne co trzeba będzie zrobic to gdzies tam z jakiegos powodu była wymieniana szyba przód (zarzekał się że bezwypadkowe nie bite ale nie dowiedzialem się dlaczego byla wymieniana bo zmienilismy temat;/) i gdzieś to ktoś zrobił tak kiczowato, że wyszła rdza na podszybiu i pasowałoby to zrobić.
Wstępnie chyba uderzę w te dwa golfy, jadąc do jednego z nich po drodze mam tego vw bora więc go też zobaczę juz bez gadania przez telefon. Tylko że jest mały problem, jak tak patrzę to straasznie spodobały mi się te stilo
a tu same golfiny nie moge znalezc wartego uwagi fiacika