REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bo ja odradziłemszybki napisał(a):A co Ci nie odpowiada w tym polo?
mike napisał(a):Oczywiście połowa z powyższego trochę na wyrost, ale nie zmienia to faktu, że samochody od stania i krótkich jazd się psują
Invi napisał(a):a go tam zdyskryminowałem za brak klimy i swoje zdanie podtrzymuję, nigdy bym tego nie kupił
no jasne, bo świat jest tylko biały lub czarnydemirbiras napisał(a):Zawsze można kupić po młodym gniewnym, który kręcił do odciny na zimno, ruszał ze strzału i wystawia bo się zaczyna sypać
rozumiem Twoje argumenty, ale nie dalej jak m-c temu oglądałem dla kuzyna 13 latka z przebiegiem 40k, który przez pierwsze 11 czy 12 lat robił rocznie 1k i raczej podziękujęSzybki
mike napisał(a):rozumiem Twoje argumenty, ale nie dalej jak m-c temu oglądałem dla kuzyna 13 latka z przebiegiem 40k, który przez pierwsze 11 czy 12 lat robił rocznie 1k i raczej podziękuję sam kupiłem niedawno auto od gościa, który dziennie dojeżdżał 60km łącznie praca - dom, jest ono o wiele bardziej godne zaufania, bo jednak jak latał w trasie to musiał być sprawny
mike napisał(a):rozumiem Twoje argumenty, ale nie dalej jak m-c temu oglądałem dla kuzyna 13 latka z przebiegiem 40k, który przez pierwsze 11 czy 12 lat robił rocznie 1k i raczej podziękuję
mike napisał(a):bo jednak jak latał w trasie to musiał być sprawny
a dlaczego akurat rozrusznik i alternator?demirbiras napisał(a):Ok czyli chcesz powiedzieć że rozrusznik, alternator itp są w lepszej kondycji gdy non-stop pracują (mając określoną żywotność) niż wtedy gdy mają mniej przepracowanych godzin bo auto stoi?
mam na to całe życieszybki napisał(a):Spoko zawrotna ilość aut potrzebna była do wyrobienia u Ciebie poglądu