Hmm jeśli te wszystkie samochody odpadają to może ukochany przez kobiety Matiz w full opcji ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] w gazie
Myślę, że będzie zadowolona i Ty też ze względu na koszty gazu ;]
Skoda Vision RS - model koncepcyjny Skoda Vision RS to wyraz wizji przyszłych samochodów kompaktowych marki, utrzymanych w sportowym duchu RS. Ten dynamiczny model swoją światową premierę będzie mieć podczas zbliżającego się Salonu Samochodowego w Paryżu. ...
Lexus LX - terenowy krążownik Najczęściej kupowanymi autami Lexusa są obecnie SUV-y. W Polsce klienci mogą wybrać popularnego Lexusa NX lub większego Lexusa RX, tymczasem za oceanem oferta obejmuje też dwa jeszcze większe modele – GX oraz prekursora ...
Skoro "skundlone" wychodzą już z salonu to tym bardziej źle o Fabii świadczy. Auto kupione jako nowe w 2002r w salonie w Koszalinie przez moją ciotkę, srebrne 1.4.
Jasiek90 jakby Fabia była taka zła to nie było by ich tak dużo od 1właścicieli (mówie tutaj o egzemplarzach z początku produkcji) bo przecież lepiej by było ją sprzedać niż nią dalej jeżdzić. Ale ok nie mam zamiaru sie przegadywać
Witam.Proponuje Opla Corsa C 2002 rok z silnikiem 1.7 Isuzu Diesel 2 drzwiowa.Moja dziewczyna tym jeździ jest to naprawdę niezawodne auto i mało Pali. (4,5ON)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.