Trzeba będzie wywalić gaz i dorobić klatkę Na początek nie ma co salce z 3.0 a 150 km w zupełności wystarcz. Wiem bo kolegi e30 2.0 dałem radę trochę powywijac
Nie używasz okularów przeciwsłonecznych? Gorzej widzisz w nocy Wiosna to czas, kiedy kierowcy są szczególnie narażeni na oślepiające działanie promieni słonecznych. Najlepiej ochronią nas przed nimi właściwie dobrane okulary przeciwsłoneczne. Badania wykazały, że używanie takich ...
Jakieś szałowe te auta nie są, zwłaszcza ta w "macie". Od młodego gniewnego (mniemam, że właściciel jest na jednym z foto). Odpustowe przeróbki Propozycje jurka całkiem ok
Sorki za pisanie posta pod postem ale ta strona jest nie najlepiej zrobiona pod urządzenia mobilne i nie mogę wysłać posta dłuższego niż 3 linijki tekstu
Postanowiłem zakupić e36 od znajomego za 3k Silnik czysty ale buda dziurawa. Wywale wszystko co zbędne jak tapicerka i deska oraz wsadze klatkę i kubla.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.