Zamierzam zacząć przygodę z driftem ale nie wiem jak przerobić samochód i właśnie dlatego założyłem ten temat. Planuje zakup jakiejś bm-ki za ok. 5k z 2.0 litrowym silnikiem i tutaj następne pytanko. Czego mam wymagać od takiego samochodu a na co moge przymknąć oko?
Kup sobie najtańsze bmw zaspawaj most i jedź na szutry pola gdzie pędzi fasola Jak już zabijesz autko oddaj je na złom i przygotuj się do następnego...
szybki napisał(a):Kup sobie najtańsze bmw zaspawaj most i jedź na szutry pola gdzie pędzi fasola Jak już zabijesz autko oddaj je na złom i przygotuj się do następnego...
Dokładnie tak
Jak chcesz się tanio pobawić to poszukaj jakiejś e30 po swapie na 2.5 robionym po taniości. Nie przejmuj się korozją. Zaspawaj dyfer i do zabawy w sam raz. Ale to do czasu bo taki samochód nie ma prawa długo jeździć.
Ale to ma być tylko auto na tor na publiczne drogi mam swój samochod. A nie wie kto czasem o jakimś teamie na Podhalu albo w Małopolsce, chciałbym zaczerpnąć więc od fachowców
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.