Po kilku dniach poszukiwań, stwierdziłem, że jednak trochę dołożę i poszukam czegoś trochę nowszego niż te Leony i Astry G. Budżet już taki max 11 tys. Właściwie miałem wczoraj jechać po pracy na Mazury zobaczyć Mazdę 3 od prywatnego sprzedawcy, ale niestety ktoś mnie ubiegł kilka godzin wcześniej i po temacie. Mazdę ciężko wychaczyć w dobrym stanie, trochę się obawiam tej blacharki. Stwierdziłem że w tej kwocie to zostaje jeszcze Astra H i chyba tego bym się trzymał. Chcę sobie zrobić jeden dzień wolny i jechać na spokojnie coś obejrzeć. Te Astry występują głównie w dwóch wersjach silnikowych - wolałbym 1.6, natomiast 1.4 też ujdzie, bardziej zależy mi na stanie technicznym auta, bo ja i tak na co dzień robię głównie trasy podmiejskie 20-30km, myślę że zwykły 1.4 powinien wystarczyć. Zerknijcie na te oferty jak możecie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -> tą mam blisko, wydaje się całkiem ok - przebieg dziwnie niski, ale może prawdziwy, inne auta w tym komisie mają normalnie po 200-400 tys, więc nie wygląda jakby masowo kręcili i picowali
[link do oferty na Olx wygasł] -> trochę tanio, auto do opłat, jak rozmawiałem z gościem to wszystko super i nic nie ma do zrobienia
[link do oferty na Olx wygasł] -> tutaj już prywatnie. Lepszy silnik chociaż trochę większy przebieg.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -> też 1.6, świeżo od Niemca...
Coś Wam się rzuca w oczy, któraś oferta wydaje się najbardziej sensowna?
Pozdrawiam