Renault może być fajne ale roverek 600 lepszy;p A to żółte padło odpuść. Ani to wygodne, ani to ładne, ani ekonomiczne ani szybkie no i nie praktyczne a dach pewnie przecieka. Do cabrio musisz mieć garaż.
Wizualnie też mi się to Punto nie za bardzo podoba, może bez dachu lepiej się prezentuje, cenowo jest przystępne. Fakt faktem lepiej ople w kabrio się prezentują, a w wyższej cenie Peugeoty CC z twardym dachem....w sumie dobre kabrio z twardym dachem do pracy też może być fajne i byłbym za nie w stanie dać dużo więcej kasy. Jestem zaskoczony troszkę tym Rowerem 600 w propozycjach ( [link do oferty na Olx wygasł] ), myślałem, że to samochody, które nie cieszą się zbyt dobrą opinią.
Szukam zdezydowanie LPG. Mam już corolle D4D, a szukam jeszcze oszczedniejszego, zastępczego auta w LPG na moje przebiegi: miasto - trasa 50%/50% łącznie 100km dziennie + klimatyzacja. Przypominam, że jestem z Bydgoszczy, więc oferty z krańca woj. wielkopolskiego będą odłożone w czasie do obejrzenia.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
III Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warsaw Moto Show 2017 / relacja W ostatni weekend października w podwarszawskim Nadarzynie odbyły się III Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warsaw Moto Show. W czasie trzydniowej imprezy odwiedzający mogli zobaczyć najnowsze samochody, przyjrzeć się ciekawym ...
Zobacz na te 100km od Bydgoszczy [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (wygląda ładnie) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (fajna wersja jak na Lanosa) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Koniu oprócz Bravy inne nie mają klimy a ona jest wymagana TFSI ma troche racji auto z gazem i z klimą najlepiej pod nosem to nic dobrego nie będzie z tego..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
emyyyl napisał(a):Jestem zaskoczony troszkę tym Rowerem 600 w propozycjach ( [link do oferty na Olx wygasł] ), myślałem, że to samochody, które nie cieszą się zbyt dobrą opinią.
Wśród użytkowników cieszą się jak najlepsza:) Do 3 tys. trudno będzie Ci kupić coś lepszego. Tu ,masz LPG, klime i wygodę a przy tym ciekawy wygląd choć to kwestia gustu oczywiście.
Tak tylko zostaje kwestia znalezienia takiego egzemplarza a jest ich bardzo mało.
Poniżej pare świeżych ofert: [link do oferty na Olx wygasł] - tablice jeszcze z flagą [link do oferty na Olx wygasł] - błąd w mocy bo nie było 2.0 120km. [link do oferty na Olx wygasł] - poproś o zdjęcia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.