Szybki słuchaj masz racje dużo rzeczy mi uświadomiłeś tylko widzisz, założyłem ten temat po to by wybrać najlepszą opcję samochodu bo nie chce wózka na 2, 3 lata i go sprzedać chce czasem wieczorkiem po pracy nim poszaleć i mieć go dłużej. Nie chce też mieć w garażu skarbonki bez dna więc zalezy mi na tym roku. Myślałem że 35 tyś wystarczy mi na wszystko a jednak życie to nie nfs
![Szczęśliwy :D]()
To też jest tak że szkołę skończyłem 3 miechy temu i dopiero 3 miesiące siedzę w mechanice tak naprawdę konkretnie więc jestem jeszcze cienki bolek a nie mechanik i to wiem doskonale. I chyba nie muszę tłumaczyć że więcej się nauczyłem mechaniki przez program na dicovery poturbowani czy na tvn turbo jak robili samochody niż przez 4 lata tego technikum...
Ale popatrz wolał bym taką już silve niż colta co ktoś mi podał wyżej no serio, ja nic tam nie mówię ale samochód musi się jakoś ładnie prezentować czy wyglądać. Nie mówię już o mechanice. Jak już pisałem jak widzę wieś tuningi na blachach KLI a pod machą siedzi super zabójczy silnik 1,4l i dynamiczne 70KM to zaczynam prawie płakać... Chce coś orginalnego. Kupił bym BMW ale każdy to ma i jak kumpel ma 320 chyba w standardzie i jest tak jebn*ęty że zna całą historie BMW wszystko Ci powie i uważa że nie ma bata na jego baware (nawet nie jest po lifcie) ... I brałem go swoim Clio to ja podziękuje za taki samochód z taką notka. Teraz już wiecie co preferuje i jakie mi się samochody mniej więcej podobają to podajcie mi sensowne samochody.
Jestem w Niemczech i mam trochę tam wtyki więc jestem w stanie naprawdę drogie auto kupić za grosze w dobrym stanie wszystko full legal . Więc 25 tyś to w sumie 35-40 tyś... I w sumie z tych wszystkich samochodów to tylko Nissan i ten mustang IV były godne uwagi. Tak to nie podeszliście poważnie do tematu