REKLAMA
Kumpel ma Lupo SDI i byłem naprawdę pod niesamowitym wrażeniem. Wszystko tam ma porobione na full. To daje naprawdę radę.
Więc teraz zasiadam przed komputerem i zaczynam dzwonić jak z częściami co i ile. O wynikach napiszę niedługo.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
toreto1 napisał(a):A z coltem dobra zrobie mu silnik i całą mechanikę
toreto1 napisał(a):ale nie chce mieć małego autka z malutką maseczką. Wole samochód typu Nissan Silvia
toreto1 napisał(a):Gdyby nie było inaczej to już bym kupił :
VW lupo GTI
toreto1 napisał(a):Szybki widzisz te samochody mi się spodobały i chciałem usłyszeć wasze opinie na ten bo na pewno jakoś trochę lepiej się znacie od demnie w temacie samochodów do tuningu
toreto1 napisał(a):Dobra jeśli chodzi o tego Mitsubishi Colt to co sądzicie o piątej generacji. I co jest lepsze Colt czy Lupo GTI ???
toreto1 napisał(a):Kumpel ma Lupo SDI i byłem naprawdę pod niesamowitym wrażeniem. Wszystko tam ma porobione na full. To daje naprawdę radę.
toreto1 napisał(a):Więc teraz zasiadam przed komputerem i zaczynam dzwonić jak z częściami co i ile. O wynikach napiszę niedługo.
KOLEŚ31 napisał(a):A co w tym takiego złego w polce jest kilka siczent naprawdę szybkich przynajmniej ja wiem o dwóch z mocą około 250 km więc z tego to raczej bym się nie śmiał jak ktoś chce to ze wszystkiego da się coś zrobić. Kwestia motywacji samozaparcia i oczywiście pieniędzy.
toreto1 napisał(a):i co z tym nissanem s14. Jeszcze raz podam 20 tyś na samochód 15 tyś na tuning.
szybki napisał(a):toreto1 napisał(a):i co z tym nissanem s14. Jeszcze raz podam 20 tyś na samochód 15 tyś na tuning.
Coś wieczorkiem na spokojnie mogę Ci naskrobać tylko obawiam się że ja napiszę a Ty później powiesz że jednak biorę sejczento turbo gti
toreto1 napisał(a):nissana s14 bo w nim jest coś takiego że mówię "k*rwa to jest to !!"