REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to chyba byłeś w kiepskim SKP. Nigdy nie zdarzyło mi się (a trochę aut w ten sposób oglądałem), żeby diagnosta nie ocenił ogólnego stanu mechanicznego czy kondycji podwozia. Większy problem będzie raczej w warsztacie, bo takie miejsca (jeśli mają dobrą opinię), są zarobione po łokcie i trzeba się tam umawiać z długim wyprzedzeniem.demirbiras napisał(a):SKP to tak sobie, lepiej chyba jakiś mechanik, warsztat, na skp powiedzą coś jak auto ma poważne problemy z zawiasem, luzy itp, a na resztę nie zwrócą uwagi no chyba ze będzie coś ciekło na głowę od dołu.
mike napisał(a):to chyba byłeś w kiepskim SKP. Nigdy nie zdarzyło mi się (a trochę aut w ten sposób oglądałem), żeby diagnosta nie ocenił ogólnego stanu mechanicznego czy kondycji podwozia. Większy problem będzie raczej w warsztacie, bo takie miejsca (jeśli mają dobrą opinię), są zarobione po łokcie i trzeba się tam umawiać z długim wyprzedzeniem.
mike napisał(a):jeśli masz 400km do tego auta to zdecydowanie bym odpuścił. Taki dystans można pokonać po nówkę z salonu albo jakiegoś klasyka, a nie po populusa, którego stan jest bliżej nieokreślony