Samochód marzeń- poszukiwania trwają 2 lata a dalej nie znam modelu.

13 Sty 2018, 22:31

Witam wszystkich odwiedzających ten temat. Prawo jazdy zrobiłem 2 lata temu, jeżdżę tym co się nawinie i nie mam oporów wsiąść do jakiegokolwiek samochodu. Jednak niesamowity problem mam z wybraniem swojego samochodu marzeń. Kryteria są, można by rzec, spore: szukam samochodu, który będzie wyglądał na sportowy (nie musi koniecznie byś sportowy, ale ma tak wyglądać): przykładem może być Mitsubishi Lancer lub Galant, Subaru Impreza, czy BMW E46. Cena do 60 tys. Nie musi być nowy, może być nawet od 2000 r. wzwyż. Silnik: Najlepiej V6 o pojemności od 2.5 do 3.5. Napęd najlepiej AWD ale może być inny. Skrzynia manualna (lub automat z manetkami przy kierownicy). Klasa średnia. Najlepiej japoński lub koreański.
Jeśli znacie samochody, które spełniają tylko część kryteriów to też się podzielcie- zmiana silnika, tuning wizualny, czy modyfikacje mechaniczne nie są dla mnie niczym obcym. Chcę zrobić samochód po swojemu, ale muszę mieć bazę i na czym pracować. Ktoś powie: po co tak wymyślać? Wymieniać silnik? Tuning? Powiem tak: chcę samochód moich marzeń, mam możliwości i będę nim jeździł do śmierci ;)
Za wszelką pomoc dziękuję :D
Athleta97
Obserwowany

Miejscowość: Pszczyna
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: Ford Ka I
Silnik: 1.3 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

14 Sty 2018, 11:43

Wypisz wymaluj Lexus IS250/350. Jedyne czego nie ma, to za bardzo nie pogrzebiesz w tuningu mechanicznym. Oryginalny, japoński, bezawaryjny, premium, sportowy. V6 2.5 lub 3.5. Tylko brać.
Piuke
Początkujący

Prawo jazdy: 01 09 2012
Auto: Nie mam