Samochód na B1? Przeróbka?

19 Paź 2010, 11:08

Dokładnie a z maluchem jest najmniej roboty i można go samemu nawet przerobić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Sty 2011, 22:59

wojciech23 napisał(a):Witam. Niedługo robię prawo jazdy B1 i zastanawia mnie jakie autko najlepiej kupić na tę kategorię. Z tego co widziałem jedyne co się mieści to te całe Daihatsu Coure, ale niestety tylko 2 osobowe :( Znacie jakieś inne auta? Najbardziej ciekawi mnie to:
http://autab1.pl/
Facet mówi, że przerobi KAŻDE auto do masy własnej 1000 kg. Koszt takiej przeróbki to 4500 zł jeżeli chcę, by auto zostało 5 osobowe, i 4000 zł jeżeli ma być 2 osobowe. Co o tym myślicie? Jakiś przekręt? :neutral: Bo jeżeli nie, to kupuję jakiegoś peugeota 106 czy citroena saxo i jadę do jego zakładu :cool:

Z góry dzięki za pomoc !!
Pozdrawiam wszystkich kierowców (tych przyszłych również :))

ja moge odchudzic auto które nie przekracza 900kg po owiele tańszej cenie w kazdej sprawie mozna zadzwonic 500-178-623
lu3i094
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

24 Sty 2011, 23:09

[quote="lu3i094"ja moge odchudzic auto które nie przekracza 900kg po owiele tańszej cenie w kazdej sprawie mozna zadzwonic 500-178-623[/quote]
ja taniej niz lu3i094 wyrzuce tapicerke :lol: serio :twisted:
powiedz mi jaki masz cywilizowany sposob na wywalenie z auta 400kg? malo tego twierdzisz ze zrobisz to za grosze, czyli uzycie kosmicznych technologii raczej odpada.
Magia? Chamskie naginanie prawa. takie panstwo.
rece opadaja :neutral:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kiedy kupić nowe opony?
    Eksploatacja jest głównym czynnikiem wpływającym na żywotność opon – tym bardziej, jeśli jest nieprawidłowa. Niewłaściwy serwis opon, przeładowany samochód, jazda ze zbyt małym ciśnieniem w oponach oraz ...